en bild

Medarbetare på deltid och vass extrapersonal

Vill du hitta medarbetare för extrajobb? Eller behöver du hyra in konsulter över semesterperioder? Kanske söker du efter studenter som kan hoppa in under högsäsonger och stora helgdagar? The Place har ambitiösa kandidater som gärna jobbar extra när ordinarie personal vill ha ledigt. Vi har kandidaterna, ni har kompetensbehovet. En win-win helt enkelt.

Behov av extrapersonal? Vi har vassa kandidater redo att rycka in!

Ta hjälp av engagerad extrapersonal under helgdagar och semesterperioder. Med 30 års erfarenhet i bagaget vet vi att det är en bra idé att påbörja din planering inför helgdagar och semestrar i god tid.

Tack vare vårt stora nätverk brukar det dock aldrig vara problem när du stöter på behov kort inpå. Berätta bara för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra kompetensnätverk eller studentnätverk.

 

Exempel på roller vi har tillgängliga för timme/deltid:

  • Webadministratörer
  • Orderadministratörer
  • Kundservicemedarbetare
  • Marknadsassistenter
  • Lagerarbetare/orderplockare
  • Ekonomiassistenter
  • Receptionister 

 

Om att hyra in extra medarbetare

Vår kandidatbank av extrapersonal är fylld av ambitiösa och kompetenta medarbetare som snabbt sätts i arbete! När du hyr extrapersonal från oss betalar ni ett timpris, vilket är kostnadseffektivt när det handlar om pass som är kortare än åtta timmar. Det är en perfekt lösning för er som har behov av extrapersonal under kvällar, helger, semesterperioder och sjukdom bland ordinarie personal.

Kandidaterna vi presenterar är redan intervjuade och godkända av våra rekryteringskonsulter. Detta bidrar till en snabb och smidig tillsättning. Ni sparar även tid och pengar då de förberedande delarna av rekryteringsprocessen redan är utförda. Visst låter det rätt bra, va?

 

Hyra in personal på extrajobb

Söker du en person till ditt team på deltid? Inga problem. Vi hjälper dig med kravprofilen och hittar sedan den kompetens du söker.