en bild

Medarbetare på deltid och vass extrapersonal

Vill du hitta medarbetare för extrajobb? Eller behöver du hyra in konsulter över semesterperioder? Kanske söker du efter studenter som kan hoppa in under högsäsonger och stora helgdagar? The Place har ambitiösa kandidater som gärna jobbar extra när ordinarie personal vill ha ledigt. Vi har kandidaterna, ni har kompetensbehovet. En win-win helt enkelt.

Exempel på roller vi har tillgängliga för timme/deltid:

  • Inom ekonomi och finans; ekonomiassistenter, fakturamatchare och ekonomiadministratörer. 
  • Inom HR och administration; kontorsadministratörer, researchers, rekryteringsassistenter, HR-assistenter och HR-administratörer. 
  • Inom kundservice och reception; kundservicemedarbetare, kundsupport, receptionister och kontorsassistenter. 
  • Inom marknad och kommunikation; marknadsassistenter, webadministratörer, content creators och kommunikatörer.
  • Inom Supply Chain; lagerarbetare/orderplockare, orderadministratörer, inköpsassistenter och reklamationshandläggare. 

 

Om att hyra in extra medarbetare

Vår kandidatbank av extrapersonal är fylld av ambitiösa och kompetenta medarbetare som snabbt sätts i arbete! När du hyr extrapersonal från oss betalar ni ett timpris, vilket är kostnadseffektivt när det handlar om pass som är kortare än åtta timmar. Det är en perfekt lösning för er som har behov av extrapersonal under kvällar, helger, semesterperioder och sjukdom bland ordinarie personal.

Kandidaterna vi presenterar är redan intervjuade och godkända av våra rekryteringskonsulter. Detta bidrar till en snabb och smidig tillsättning. Ni sparar även tid och pengar då de förberedande delarna av rekryteringsprocessen redan är utförda. Visst låter det rätt bra, va?

 

Hyra in personal på extrajobb

Söker du en person till ditt team på deltid? Inga problem. Vi hjälper dig med kravprofilen och hittar sedan den kompetens du söker.