en bild

Students @ The Place

Vill du hitta medarbetare för extrajobb eller behöver du hyra in konsulter över semesterperioder? The Place har ambitiösa högskole- och universitetsstudenter som vill sommarjobba och extrajobba under terminerna.

AmbitiösaHögskolestudenter för extrajobb

Vi har en rik kandidatbank med studenter som vill deltidsjobba, säsongsjobba, hitta sommarjobb och som kan jobba extra under kvällar och helger. Våra kandidater har kompetenser som sträcker sig inom nästan alla områden på tjänstemannasidan;

  • Ekonomi: t.ex. ekonomiassistenter och redovisningsekonomer
  • HR: t.ex. rekryterare och HR-assistenter
  • Back Office: t.ex. administratörer och Back Office-medarbetare
  • Kundservice och support: t.ex: receptionister och kundservicemedarbetare
  • Kommunikation & Marknad: t.ex: Content Producers och marknadsassistenter
  • Logistik & Inköp: t.ex. orderadministratörer och Inköpsassistenter

 

 Två flugor i en smäll!

Vår studentsatsning ligger oss varmt om hjärtat. Vi vet att extraarbete och sommararbete ger studenter en viktig skjuts in i arbetslivet.

Undvik personalbrist under intensiva perioder och ge studenter en chans att komma in på arbetsmarknaden – en perfekt match.  

 

Hyra in studenter på extrajobb

Söker du efter kompetenta studenter som vill jobba deltid? Inga problem. Vi hjälper dig med kravprofilen och hittar sedan den kompetens du söker.

Om att hyra in extrajobbare

Ta hjälp av drivna studenter under sommar- och semesterperioder. Vi rekommenderar att detta arbete påbörjas i god tid för att säkerställa en bra matchning och en bra planering för semesterperioden.

Tack vare vårt stora nätverk brukar det dock aldrig vara problem om du stöter på behov kort inpå. Berätta bara för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra kompetensnätverk eller studentnätverk.