en bild

Det är dags att hitta sommar­vikarierna!

Nu är det den tiden på året igen - när sommaren känns långt borta men The Place säger att det är dags att planera sommarschemat. Men lita på oss -  börja fundera över sommarens vikarier nu. Vårt sommarprojekt med studentsatsning är redan igång!

Hitta studenter som vill jobba i sommar

Behöver ditt företag vikarier under ledigheterna? You're in luck, The Place har ambitiösa studenter som vill jobba i sommar. Vi har studenter inom nästan alla områden på tjänstemannasidan t.ex: ekonomi, administration, kundservice, kommunikation, marknad, HR  och logistik.

Förra årets studentsatsning fick så bra respons att vi kör en favorit i repris i år. Och vad innebär det då? Jo, här listar vi några fördelar!

Fördelar med vårt studentsatsning:

  • Studenterna är redan intervjuade och rekommenderade av vår kandidatansvarig, och vi kan därför snabbt presentera kandidater.
  • Vårt timpris är från 295 kr
  • Många av kandidaterna kan även jobba extra under terminen.
  • Med våra digitala CVn kan du enkelt få en snabb och smidig överskådning över en kandidat.

Vill du läsa om alla fördelar med vår studentsatsning kan du göra det här!

                       Broschyr studenter mockup

Sveriges enda Worklife Partner, även under ledigheterna.

Under jul och nyår finns det många företag som har behov av extra förstärkning. Det finns även många ambitiösa studenter som vill jobba! Där kommer The Place in - vi vill matcha vassa studenter med företag i hela Sverige. Låt oss hitta perfekta studentkandidater åt er! 

Läs mer här om The Place som Worklife Partner. 

Läs mer här om hur vi jobbar med studenter och Young Professionals.