en bild

Jobba som konsult på The Place

Vi tror på glädje i arbetslivet och vi vill att alla våra medarbetare ska må bra! Att jobba som konsult via The Place ger en rad förmåner. Nätverkande, gemenskap, kompetensutveckling och mentorskap är några!

The Place – Where happy work happens

Som medarbetare hos The Place erbjuds du bland annat kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:

  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på framtida utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling

Vi ställer krav på våra kundföretag

Till skillnad från andra liknande kompetensföretag ställer The Place krav på våra kundföretag. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och därför är det viktigt för oss att alla trivs på sina uppdrag. Som medarbetare hos oss kommer du märka skillnader om du varit anställd via ett konsultföretag tidigare.

Till exempel finns vi med under onboardingprocessen och ser till att alla förväntningar möts och att du som medarbetare får en bra start på ditt uppdrag. En annan tydlig skillnad mot andra liknande företag som oss är vårt empatiska ledarskap samt att du erbjuds kompetensutveckling och mentorskap. 

Vi är en långsiktig partner i karriären

Vi vill vara en partner för dig och vara med och skapa de bästa möjliheterna för just ditt arbetsliv eller karriär, oavsett om du är en person som drivs av utveckling eller trygghet. 

Till oss kommer många av våra medarbetare för att stanna över tid, oavsett om en vill klättra i karriären eller söker trygghet. Vi är helt enkelt en bra arbetsgivare som tar hand om våra medarbetare och vårt kompetensnätverk.

Det är också det som gör oss till en Worklife Partner.

Gör karriär hos The Place

Vill du också bli en del av vårt kompetensnätverk och jobba för The Place? Kul! Se våra lediga jobb eller registrera ditt CV hos oss så vi kan matcha dig mot framtida uppdrag. 

Happy Workday!