en bild

Covid-19 information

Covid-19 information

Information för konsulter gällande Covid 19.

Uppdaterad 20-08-19
Vi på The Place tar Coronautbrottet på stort allvar. Nu under hösten så kommer vi internt på The Place fortsätta vara väldigt försiktiga, och även om några av oss är tillbaka på kontoret i Kista så stannar vi givetvis hemma vid minsta symptom, och sitter utspritt i våra lokaler och mötesrum. Vi följer riktlinjerna från UD och Folkhälsomyndigheten. Det råder egendomliga tider, och vi alla måste hjälpas åt och göra vårt bästa för att minska smittspridningen. Här har vi samlat information till dig som konsult på The Place gällande Corona.
  • Känner du sjukdomssymptom så uppmanar vi dig att arbeta hemifrån eller sjukskriva dig och uppträd med stor försiktighet för att minska risken för smittspridning. Läs mer om hur du kan minska smittspridning här.

  • Den 11 mars slopade regeringen tillfälligt karensdagen till och med den 31 maj, men du sjukanmäler dig som vanligt på på kc@theplace.se. Vill du ha mer information om hur du retroaktivt kan få ersättning för sjukdagar kan du läsa mer här.

  • Vi uppmanar er till att följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och UD, och försök att hålla er uppdaterade om läget och förändringar som sker.

  • Kolla med ert kundföretag vad som gäller där och deras riktlinjer kring Corona. Flera företag har striktare riktlinjer än andra och försök att i förstahand följa dessa.

Har du frågor är du självklart alltid välkommen att ställa dem till din konsultchef!

Några hemsidor med bra information är:

https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public

Och vidare hoppas vi givetvis att du håller dig frisk och kry och mår bra.

Take care!

Blocks