Kundservice

2022-10-06

Är du högskolestudent och vill arbeta extra under terminen?

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en serviceminded student som nu vill få in lite extra pengar utöver CSN? Se hit vi har nu ett spännande uppdrag hos Toyota!

   Vår kund Toyota Financial Services söker nu studenter som vill jobba extra under terminen samt på lov och sommaren. Toyota Financial Services är ett finansbolag som arbetar med olika återförsäljare av Toyota och har cirka 1400 medarbetar runt om i världen och har sitt kontor i Rissne i Sundbyberg.

   Rollen

   De söker nu studenter som vill jobba extra (1–2 dagar i veckan) på deras kundserviceavdelning. På kundserviceavdelningen kommer du vara first linesupport och hantera frågor från kunder via telefon och mejl. De vanligaste frågorna som brukar inkomma är frågor kring fakturor, avtal och betalningar.

   Tanken är att du kommer jobba på plats på deras kontor i Rissne och arbetstiderna kommer vara 8:30-17:00. Arbetet är flexibelt där du tillsammans med kundservicechefen på Toyota lägger ditt schema och där du kan jobba både halv- och heldagar utifrån hur dina studier ser ut den veckan.

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

   • Studerar en högskole- eller universitetsutbildning
   • Har möjlighet att arbeta 1–2 dagar i veckan
   • Har tidigare erfarenhet av kundservice eller liknade
   • Är serviceminded och gillar att ha mycket kundkontakt
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.