Försäljning/Marknad

2021-12-21

Är du SKRUFs nya Trade Planner?

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu har du chansen att norpa ett unikt och häftigt uppdrag där du har möjlighet att forma rollen som Trade Planner för en ny avdelning.

   Den här rollen är central för Skruf Snus ABs framtida tillväxt genom att koordinera och utvärdera strategiska aktiviteter inom både försäljning och marknadsföring!

   Om uppdraget

   Skruf Snus AB är under stark tillväxt och behöver nu en projektledare som kan agera brygga mellan sälj- och marknadsavdelningarna på bolaget. Du kommer att vara spindeln i nätet som ser till att planera, följa upp och utvärdera olika säljdrivande aktiviteter som berör den svenska marknaden.

   Skruf är en platt organisation med högt i tak som värdesätter teamkänslan. Det är viktigt att du obehindrat känner dig bekväm med att kommunicera med alla i organisationen då du dagligen kommer att ha tät dialog med Key Account-avdelningen, regionchefer och marknadsavdelningen. Du kommer att ingå i ett tight team om tre personer och du rapporterar direkt till Head of Trade Strategy.

   Ditt uppdrag blir att koordinera företagets säljcyklar och se till att alla delaktiviteter uppfyller sitt syfte samt att alla avdelningar samarbetar och levererar på utsatt tid. Du för kontinuerlig dialog med dina kollegor och ser även till att följa upp och utvärdera resultaten av insatserna.

   Ditt ansvarsområde kommer bl.a. att innebära följande uppgifter:

   • Planera och projektleda bestämda marknadsstrategier.
   • Koordinera sälj- och marknadsaktiviteter samt agera kravställare internt.
   • Föra intern dialog med samtliga team för att säkerställa leverans.
   • Utvärdera och följa upp insatserna samt ta fram rapporter och presentationer av resultaten för era aktiviteter.
   • Ta fram och genomföra presentationer på engelska, med hjälp av marknadsavdelningen, till internationella Stakeholders på företagsägaren Imperial Brands.

   Vem du är

   Vi ser att du har en bakgrund från en koordinerande eller projektledande roll med erfarenhet inom försäljning och/eller marknad. Du är driven och självgående men öppen för att utvecklas på arbetsplatsen. Du tar egna initiativ och gillar att ha många bollar i luften samtidigt som du arbetar strukturerat och håller uppsatta deadlines. Det är till fördel att du är förändringsbenägen då du kommer att arbeta i en fartfylld miljö med emellanåt snabba beslutsled. Vidare är du en person med positiv attityd som kan peppa och motivera dina kollegor att leverera!

   Vi ser mycket till personlig lämplighet, det viktigaste är att du är driven, har skinn på näsan och vill utvecklas. Vi ser däremot att du har relevant arbetserfarenhet som gett dig de verktyg som krävs för att kunna axla denna roll.

   Kvalifikationer

   • Erfarenhet av projektledning/planering och att följa upp deadlines och beslut.
   • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
   • Erfarenhet av försäljning och/eller marknad.
   • Bekväm med MS Office (Primärt PowerPoint & Excel).

   Om Skruf Snus AB

   Skruf Snus AB grundades 2002. Sen starten har företaget vuxit för varje år. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag med en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och med ca 300 anställda. Företaget är i en spännande och expansiv fas där vi växer både i Sverige och på den globala marknaden. Nya produkter lanseras kontinuerligt under våra fyra varumärken Skruf, Knox, ZONE X och Smålands Brukssnus. Vi är ett gäng med mycket energi, driv och engagemang vilket är anledningen till att Skruf Snus AB fortsätter att utvecklas. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm men vi har distriktssäljare som täcker från Ystad i syd till Haparanda i norr. All produktion sker i vår fabrik i småländska Sävsjö. Sedan 2008 ägs Skruf Snus AB av Imperial Brands som är en global koncern med fäste i Storbritannien. Skruf tar också väl hand om sina medarbetare, och lägger stort fokus på en god arbetsmiljö så att du känner dig som hemma även på jobbet.

   Arbetstid/varaktighet

   Detta är en heltidstjänst och direktrekrytering hos Skruf Snus AB med start i början av 2022.
   Du utgår från huvudkontoret på Luntmakargatan nära Hötorget i Stockholm.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.