Ekonomi/Finans

2022-04-16

Är du student och intresserad av ett sommarjobb inom ekonomi?

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du ha ett jobb för att rädda de CSN-fria månaderna i sommar? Studerar du ekonomi och är intresserad av att jobba på ekonomiavdelningen på ett internationellt företag? Se hit!

   Vi söker nu en student som vill arbeta under sommaren hos vår innovativa och internationella kund på deras ekonomiavdelning. Vår kund är ett sofware bolag som säljer tjänster till telecom bolag och sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad.

   I denna roll kommer du vara en del av ekonomifunktionen och ansvara för företagets utländska löner och den löpande bokföringen.

   Tjänsten är på heltid under sommaren med start 1 juni till och med mitten av augusti och du blir anställd som konsult via The Place men kommer arbeta ute hos kund på deras kontor i Hammarbysjöstad.

   Arbetsuppgifter

   I rollen kommer du bland annat ansvara för dessa arbetsuppgifter:

   • Utländska löner
   • Bokslutsarbete
   • Löpande bokföring
   • Kund- och leverantörsreskontra
   • Stämma av resultat- och balansräkning

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du:

   • Studerar ekonomi eller liknade på högskola/universitet
   • Goda kunskaper i office-paketet, särskilt excel
   • Några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

   Vem vi tror att du är

   Dina tidigare arbetsuppgifter är viktiga, men vid denna tjänst lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och ansvarsfull. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Andra egenskaper som uppskattas är att du är stresstålig, lugn, stabil och kontrollerad i hektiska situationer. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och gillar att ha kul på jobbet!

   Tjänsten

   Placering: Hammarby Sjöstad
   Omfattning: Heltid – 8:30-17:00
   Startdatum: Start 1 juni till och med mitten av augusti

   Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök rollen redan idag!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.