Ekonomi/Finans

2022-04-16

Är du student och vill arbeta extra som ekonomiassistent?

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du ha ett jobb för dryga ut studentkassan? Är du också intresserad av jobbet som ekonomiassistent? Kanon, då borde du läsa vidare!

   Vi söker nu en student som vill arbeta extra som ekonomiassistent hos vår uppskattade kund i Kista. Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där det är högt i tak och där verksamheten genomsyras av öppenhet, delaktighet och förankring.

   I denna roll kommer du att vara en del av funktionen Ekonomi med fokus på kundreskontra och men också stötta i de flöden där det behövs. Här får du möjligheten att använda dina kunskaper från studierna och tillämpa dem i praktiken.

   Tjänsten är på deltid med start omgående och du blir då anställd som konsult via The Place.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat ansvara för dessa arbetsuppgifter:

   • Bedömning av stoppad order pga förfallna fakturor
   • Bokslutsarbete
   • Inkassohantering
   • Proaktiv kundkontakt
   • Utredning oplacerade betalningar
   • Support via mail och telefon

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du:

   • Studerar ekonomi eller liknade på högskola/universitet
   • Goda kunskaper i office-paketet, särskilt excel
   • Några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter är meriterande
   • Erfarenhet av Navision eller SAP är meriterande

   Vem vi tror att du är

   Dina tidigare arbetsuppgifter är viktiga, men vid denna tjänst lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och ansvarsfull. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Andra egenskaper som uppskattas är att du är stresstålig, lugn, stabil och kontrollerad i hektiska situationer. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och gillar att ha kul på jobbet!

   Tjänsten

   Placering: Kista – kombinerat hemarbete med kontorsarbete

   Omfattning: Detta är en flexibel tjänst där du arbetar efter din egen förmåga gentemot dina studier samt företagets behov. Deltid under vår/höst och möjlighet till heltid under sommaren.

   Startdatum: Omgående

   Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök rollen redan idag!

   Om företaget

   Vår kund är en större och ledande leverantör inom IT-infrastruktur. Koncernen finns representerade i sju länder. I Sverige har bolaget ca. 2300 anställda på ett trettiotal orter. Du kommer att sitta på deras huvudkontor i trevliga lokaler i Kista nära till kommunikationer och butiker.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.