IT/Teknik

2022-10-28

Är du student och vill arbeta extra under terminen?

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en student och har intresse för IT och datorer? Se hit vi har nu ett spännande uppdrag hos Toyota på deras IT-avdelning

   Har du ett teknikintresse och nu vill få in lite extra pengar utöver CSN? Vår kund Toyota Financial Services söker nu en student som vill jobba extra på deras IT-avdelning. Toyota Financial Services är ett finansbolag som arbetar med olika återförsäljare av Toyota och har cirka 1400 medarbetar runt om i världen och har sitt kontor i Rissne i Sundbyberg.

   Rollen

   De söker nu en student som vill arbeta extra några dagar i veckan på IT-avdelning. IT-avdelningen består av ett team på fyra personer där du kommer arbeta tätt ihop med IT-chefen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa till att ha ett lager av datorer som är konfigurerade när nyanställda börjar. Toyota ska också byta domän så tanken i denna roll är att du som student ska hjälpa till att flytta de anställdas domän till en annan domän. 

   Du kommer att arbeta på plats på deras kontor i Rissne och arbetstiderna kommer vara 8:00-17:00. Arbetet är flexibelt där du tillsammans med IT-chefen på Toyota lägger ditt schema.

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

   • Studerar en högskole- eller universitetsutbildning
   • Har möjlighet att arbeta 1–2 dagar i veckan
   • Har ett stort intresse för datorer och IT
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.