Försäljning/Marknad

2022-01-03

Account Manager till marknadsledande Ritchie Bros. Sweden

Jönköpings län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba för ett internationellt och marknadsledande bolag? Har du intresse för marknadsföring och fordon samt är en stjärna på försäljning? Då kan det vara dig vi söker.

   På Ritchie Bros. erbjuds du en spännande och ansvarsfull roll i ett internationellt företag i en spännande bransch, där du kommunicerar och bygger relationer med människor från olika bakgrunder och kulturer. Du ges möjlighet till ett fritt arbete med eget ansvar i en organisation där du syns, är delaktig och har möjlighet att påverka och vidareutvecklas både på det personliga och professionella planet. Utifrån dina krav på dig själv kommer du att uppnå nya mål och se tydliga resultat av det du gör.

   Om rollen
   Du utgår från kontoret i Jönköping med stöttning från en säljkollega. Som vår nya Account Manager med fokus på befintliga och blivande kunder i Östra Götaland och Södra Sverige säkerställer du en god affärsrelation med kunderna i ditt distrikt. Du underhåller och utvecklar befintliga kunder samtidigt som du skapar nya relationer och affärer. Med god planering och ett inre driv, ansvarar du för att nå uppsatta försäljningsmål av såväl banners som onlinetjänster. Du fungerar som en pålitlig affärspartner och rådgivare gentemot dina kunder och är ett viktigt bollplank för dem i deras strategier gällande försäljning och närvaro online.

   Vem är du?

   Den vi söker är en självgående person med ett inre driv, med god förmåga att se vad som behöver göras och ta ansvar för att det blir gjort. Någon som är lösningsorienterad och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Som är duktig på att kommunicera, lyssna in, skapa förtroende och göra sig förstådd.

   Med rollen följer ett administrativt ansvar där vi förväntar oss att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Du rapporterar till Sales Manager och ansvarar för ditt distrikt samtidigt som du är en lagspelare och arbetar tillsammans med dina kollegor för att nå de gemensamma målen.

   Då du förväntas genomföra fysiska möten med dina kunder och prospekts, är du en person som trivs med att planera och genomföra resor och övernattningar inom ditt distrikt.

   Kvalifikationer

   För att lyckas i rollen tror vi att du har:

   • En relevant bakgrund med minst 2 års erfarenhet av såväl teknisk som lösningsorienterad försäljning.
   • Erfarenhet av administrativt arbete.
   • Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska.
   • B-körkort.

   Det är meriterande med erfarenhet av marknadsföringsrelaterad försäljning, annonsprenumerationer, online auktioner etc. och/eller erfarenhet av försäljning i maskin- och transportbranschen. Det är även ett plus om du tidigare arbetat i Salesforce.

   Vår kund erbjuder

   Ritchie Bros framgång bygger på drivet och engagemanget från deras medarbetare. I takt med att organisationen och varumärket växer runt om i världen kommer det att finnas många möjligheter för dig att utveckla din karriär – det har Ritchie Bros bevisat under de senaste 60+ åren. Ritchie Bros hjälper dig att uppnå dina egna professionella mål genom;

   • Konkurrenskraftig grundlön + Företagsbil
   • Pensionsplan & ESPP - Inköpsplan för anställda med företagets matchningsavgift
   • Årlig prestationsgranskning
   • Internationell arbetsmiljö
   • Stabil och växande organisation
   • Karriärutvecklingsmöjligheter
   • Fortlöpande utbildning och professionella utvecklingsmöjligheter
   • Kul på jobbet!

   Om företaget

   Som det främsta globala företaget inom förvaltning- och förmedling av tillgångar, hjälper Ritchie Bros. tusentals människor över hela världen med att köpa och sälja maskiner, lastbilar och andra tillgångar varje månad. Med våra olika säljplattformar, såväl fysiskt som online, i kombination med vår målsättning att tillhandahålla förstklassig kundservice, är Ritchie Bros. betrodda över hela världen för att tillhandahålla enkla, effektiva, schyssta och transparenta köp- och säljprocesser. Är du en innovatör med entreprenörsanda, ser vi gärna att du blir en del av vårt växande team och medverkar i vår utveckling av den globala marknaden för begagnade maskiner.
   Läs mer på: www.ritchiebros.com

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.