Försäljning/Marknad

2021-01-18

Account Manager till Mascus/Ritchie Bros i Nacka

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet från försäljning? Kanske från maskin/transportindustrin eller försäljning inom marknadsföring? Då kan du vara den vi söker till Mascus i Nacka!

   Ta chansen och bli en del av Mascus härliga team i Stockholm! De söker nu sin nästa Account Manager som vill följa med på deras resa och fortsätta bygga och utveckla både sin egen karriär och företagets. Du kommer arbeta som kontoansvarig för onlineprodukter och vara ansvarig för det norra distriktet, från Uppsala till Luleå och västerut till Örebro. Distriktet består av en mängd upparbetade kunder och din huvuduppgift blir att förvalta och ta hand om dessa kunder och arbeta med underhåll och merförsäljning.

   I rollen rapporterar du till Country Manager för onlineprodukter och ansvarar för förvaltningen av ditt område för att uppnå de uppsatta försäljningsmålen. Du ansvarar för försäljning, bannerförsäljning, marknadsföring och administration inom ditt område. I rollen ingår även resor i liten utsträckning till kunder inom detta område.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen som Account Manager tror vi att du har följande bakgrund:

   • Minst 2 års erfarenhet av försäljning och administrativt arbete
   • Erfarenhet av bannerförsäljning/försäljning inom marknadsföring är mycket meriterande
   • Erfarenhet av Salesforce är meriterande
   • Erfarenhet av försäljning inom maskin/transportindustrin är meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • B-körkort

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en positiv person med bra inställning som alltid ser möjligheter. Du har ett stort driv och vilja och är den som är idérik och gärna kommer med förslag. Vidare är du lösningsorienterad och arbetar för att utveckla både dig själv och företaget.

   Om tjänsten

   Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka och gäller en direktrekrytering till Mascus. The Place ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor kring processen hanteras av The Place. Placering är på Mascus kontor i Nacka. Start direkt efter årsskiftet, eller enligt överenskommelse.

   Din ansökan

   Känner du nu när du har läst igenom denna annons att denna roll är helt rätt för dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan, vårt urvalsarbete sker löpande! För denna tjänst vill vi ha din ansökan på engelska.

   Vart kommer du att jobba?

   Med över 3 350 000 besökare varje månad är Mascus världens mest snabbväxande handelsplats på nätet för begagnade tunga maskiner och transportfordon. Hitta det du söker avseende begagnade entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, truckar, skogsmaskiner eller lastbilar på Mascus.

   Mascus är ett dotterbolag till Ritchie Bros som hjälper människor runt om i världen med försäljning och inköp av tung utrustning, lastbilar och andra tillgångar varje dag. De erbjuder en gedigen andrahandsmarknad och arbetar med flertalet on-site och försäljningsplattformar samt med stort engagemang för att ge förstklassig service till sina kunder. Med över 3,350 000 besökare varje månad, är Ritchie Bros världens snabbast växande plattform för inköp och försäljning av tunga maskiner och lastbilar.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Sökord: Account Manager, säljare, innesäljare, Nacka, Mascus, Ritchie Bros