Försäljning/Marknad

2021-08-16

Account Manager till Ritchie Bros

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet från försäljning? Kanske från maskin/transportindustrin eller försäljning inom marknadsföring? Perfekt - Då kan du vara den vi söker till Ritchie Bros i Nacka!

   Ta chansen och bli en del av Ritchie Bros härliga team i Stockholm! De söker nu sin nästa Account Manager som vill följa med på deras resa och fortsätta bygga och utveckla både sin egen karriär och företagets. 

   Rollen

   Du kommer arbeta som kontoansvarig för företagets onlinesegment med ansvar för det norra distriktet, från Uppsala till Luleå och västerut till Örebro. Distriktet består av en mängd upparbetade kunder och din huvuduppgift blir att förvalta och ta hand om dessa kunder samt arbeta med underhåll och merförsäljning. I rollen rapporterar du till Sales Manager inom onlinesegmentet och ansvarar för förvaltning samt försäljning inom ditt område för att nå uppsatta mål. Du ansvarar bl.a. för försäljning av företagets onlinetjänster och bannerplatser som hör till , marknadsföring samt administration av dina konton. Då du förväntas genomföra fysiska möten med dina kunder och prospekts, när situationen så tillåter, är du en person som trivs med att planera och genomföra resor och övernattningar inom ditt distrikt.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen som Account Manager tror vi att du har följande bakgrund:

   • Minst 2 års erfarenhet av försäljning och administrativt arbete
   • Erfarenhet av bannerförsäljning/försäljning inom marknadsföring är mycket meriterande
   • Erfarenhet av försäljning inom maskin/transportindustrin är meriterande
   • Erfarenhet av Salesforce är meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • B-körkort

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en positiv person med bra inställning som alltid ser möjligheter. Du har ett stort driv och vilja och är den som är idérik och gärna kommer med förslag och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare är du lösningsorienterad och arbetar för att utveckla både dig själv och företaget.

   Om tjänsten

   Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka och gäller en direktrekrytering till Ritchie Bros. The Place ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor kring processen hanteras av The Place. Du utgår från Ritchie Bros. kontor i Nacka. Start i september, eller enligt överenskommelse.

   Din ansökan

   Känner du nu när du har läst igenom denna annons att denna roll är helt rätt för dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan, vårt urvalsarbete sker löpande! För denna tjänst vill vi ha din ansökan på engelska.

   Om Ritchie Bros

   Som det främsta globala företaget inom förvaltning- och förmedling av tillgångar, hjälper Ritchie Bros. tusentals människor över hela världen med att köpa och sälja maskiner, lastbilar och andra tillgångar varje månad. Med våra olika säljplattformar, såväl fysiskt som online, i kombination med vår målsättning att tillhandahålla förstklassig kundservice, är Ritchie Bros. betrodda över hela världen för att tillhandahålla enkla, effektiva, schyssta och transparenta köp- och säljprocesser.
   Är du en innovatör med entreprenörsanda, ser vi gärna att du blir en del av vårt växande team – som anställd inom en rad olika positioner, från försäljning till operativa funktioner samt företagstjänster – och medverkar i vår utveckling av den globala marknaden för begagnade maskiner.

   Läs mer på: www.ritchiebros.com

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Account Manager, säljare, innesäljare, Nacka, Mascus, Ritchie Bros