Account Manager till The Place

Stockholms län Tillsvidare 2024-07-29 | 3 dagar kvar

The Place

Stämmer egenskaper som affärsdriven, relationsbyggande och rådgivande in på dig? Är du dessutom en engagerad teamspelare? Känner du dig träffad? Perfekt! Då kan du vara den vi söker till vårt interna säljteam på The Place!

Nu söker vi vår nya Account Manager till vårt interna säljteam på The Place. Som Account Manager hos oss arbetar du med fokus på affärsdrivna aktiviteter på nya och befintliga kunder där mötesbokning, kundmöten och nya affärer är vår vardag. För våra kunder agerar vi som rådgivande partner inom Talent Management och ser till att våra kunder får rätt rekryterings -och konsultlösningar. Som Account Manager hos The Place har du många olika kontaktytor, då vi jobbar med företag inom flera områden och med kunder inom olika befattningar och branscher.

Vi önskar att du kan börja strax efter sommaren, i september månad.

Så nu kanske du undrar vilka du kommer att jobba med om du blir den som kniper platsen i vårt säljteam?

Säljteamet består idag av fyra kollegor: Andreas, Jonathan, Marcus och Amanda. Du har även ett nära samarbete med våra Talent Acquisition Partners, konsultchefer och marknadsteam. Inhouse är vi idag 16 personer.

Hur kan dina dagar på The Place se ut?

Hos oss arbetar du i en bred och varierande roll med ansvar genom hela försäljningsprocessen. Blir du vår nya Account Manager så kommer följande arbetsuppgifter vara din nya vardag hos oss:

Prospektering
Du jobbar aktivt med omvärldsbevakning och håller koll på nya företag och branscher. Du tar kontakt med nya potentiella kunder och fyller kontinuerligt på din kundlista med intressanta företag

Kundmöten
Du bokar möten på nya och befintliga företag och jobbar mot tydliga mål samt genomför behovsanalyser, presenterar The Place, bygger relationer och arbetar för att skapa nya kontakter. Vidare stämmer du av och följer upp befintliga samarbeten.

Ansvar för hela försäljningsprocessen
Du ansvarar för försäljningsprocessen från start till mål, från första kontakt med nya kunder till ett påbörjat samarbete för rekrytering- eller konsultlösningar. Du skräddarsyr processer utefter kundens behov och ansvarar för pris- och villkorsfrågor samt förhandling gällande affärsförslag. Du samarbetar tätt internt med vårt Talent Acquisition team och tilldelad TA-Partner.

Kundansvar och utveckling
Du arbetar strategiskt med dina befintliga kunder och kartlägger andra potentiella beställare på respektive företag. Du ansvarar över avtal och arbetar i ett nära samarbete med vår leveransorganisation för att proaktivt stötta våra kunder i diverse frågor.

Vem vi tror att du är

För att trivas i vårt säljteam och göra succé i rollen som Account Manager så ser vi gärna att du har följande bakgrund:

 • Minst 1-3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning och kundrelationer
 • Erfarenhet och stort intresse av att bygga nära kundrelationer
 • Erfarenhet av CRM system, har du erfarenhet av Upsales är det ett plus
 • Erfarenhet men framför allt ett stort intresse för vår bransch är ett stort plus
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du är en kreativ, nyfiken och modig men ödmjuk person som drivs av att arbeta mot både individuella och gemensamma mål med en lösningsfokuserad attityd. Du är van att planera, strukturera och prioritera ditt arbete i linje med dina och företagets uppsatta mål. Vi tror att du uppskattar en miljö där det är högt i tak och där du kan bidra med dina idéer genom hela kundresan. Vår kundresa på The Place börjar hos marknad och slutar i leveransen, därför är det viktigt att du är en lagspelare som förstår att hela vårt team bidrar till affären och den bästa kundupplevelsen. Du kommer att representera vårt varumärke utåt och det är viktigt att vi alltid uppvisar en professionell approach.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är på heltid, 40 h/v, med flex.

Vad vi kan erbjuda dig

Det finns en anledning till att The Place slogan är ”Where Happy Work Happens”!

Vi sitter i centrala Stockholm i härliga lokaler intill Hötorget med frukost varje morgon och tillgång till gym i huset. För oss är det viktigt att både utvecklas och ha kul på vägen, (vi gillar torsdags-Aws!) Vi hittar på roliga och givande aktiviteter tillsammans och firar våra framgångar.

Så kom till oss för att vi har:

 • Centralt kontor vid Hötorget i Stockholm
 • Gym i huset – eller följ med en kollega på lunch-träning
 • Vi har flera extra lediga dagar (utöver röda dagar) per år
 • Friskvårdsbidrag – och en betald friskvårdstimme per vecka
 • Hybridlösning gällande distansarbete
 • Kollektivavtal
 • Högt i tak
 • Goa kollegor och fin gemenskap

 

Sökord: Account Manager, sälj, säljare, rekrytering

 

 

Sök tjänsten

The Place

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag