Kontor/Administration

2020-12-01

Administratör / kundtjänstmedarbetare inom logistikplanering

Skåne län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Söker du en tjänst där du får arbeta både administrativt och med många olika kontaktytor? Har du dessutom lite koll på flöden och logistik? Då tycker jag du ska läsa vidare!

  Företaget

  Vårt kundföretag är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har företaget funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter och till deras kontor i Malmö söker vi nu en administratör/kundservicemedarbetare med inriktning mot logistik.

  Rollen

  Som kundservice/administratör ingår du i ett team av 14 administratörer. Du kommer ha ett eget ansvarsområde men som team hjälps ni åt att lösa det problem och uppgifter som kan uppstå. Rollen innebär helt enkelt att du tar emot felanmälan via telefon, mejl eller webb-portal. Felanmälan blir som en order som du kontrollerar uppgifterna på samt ser över vad som krävs för att utföra arbetet hos kund. Efter det lägger du ut jobbet till en tekniker med rätt utbildning och erfarenhet som åker dit och hjälper kunden med det. Du gör även kontroller av kreditvärdighet hos kunder, samt upprättar och underhåller serviceorder.
  I arbetet ingår dagliga kontakter med tekniker, utförandeledare, säljare, projektledare och kunder. Du kommer jobba mycket i vår kunds affärssystem (SAP) där du registrerar alla dina ärenden och lägger upp nya under och ordrar.
  Tjänsten är på heltid med start 18/1 2021 t.om 30/7 2021 med mycket goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd som konsult via The Place.

  Din profil
  Vi söker dig som stämmer in på följande kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av kundservice och/eller administration
  • Du har en förståelse för logistik och flöden.
  • Du har god datavana
  • Du talar och skriver svenska och engelska då det krävs i tjänsten

  Personligt

  För den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker sig som tar stort eget ansvar och ger professionell administrativ service både externt och internt. Du är social, initiativtagande och positiv. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete.

  Arbete/Varaktighet

  Start 18/1 2021 t.om 30/7 2021 med stor möjlighet till förlängning
  Du blir anställd som konsult via The Place
  Tjänsten är på heltid ( 40h/v)
  Placering: Malmö

  Låter det här som något för dig? Kul! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

  The Place – Where happy work happens
  Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

  Några förmåner som medarbetare hos The Place:

  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Specialerbjudanden
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling