Kontor/Administration

2018-04-03

Administratör inom IT och ekonomi!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Här har du en varierande och flexibel roll där arbetsuppgifterna består i administration, IT- frågor och ekonomi. Är du dessutom tekninskt intresserad bör du fortsätta läsa!

   Företaget
   Vår kund har sitt kontor i Täby och för deras räkning söker vi nu en administratör inom IT och ekonomi. Företaget är marknadsledande inom försäljning och distribution av verktyg och maskiner inom byggindustrin och är en del av en stor internationell koncern. På kontoret jobbar idag 15 personer.

   Tjänsten
   Här kommer du ingå i ett team på 5 personer som sköter företagets nordiska bolag med IT, ekonomi och administration. Detta är en varierande roll där du bl.a. kommer att vara användarsupport avseende hårdvara- och mjukvara samt av systemet SAP. Du kommer också att ansvara för att ta fram statistik kring försäljning och hantera viss ekonomiadministration. Interna projekt kring IT kommer också vara en del av ditt ansvarsområde. Tjänsten är på heltid och du blir anställd som konsult via Placera Personal. Uppdragslängden är till en början på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering till kund.

   Kvalifikationer 

   • Gymnasial utbildning
   • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska, engelska är koncernspråket
   • Har ett stort intresse för IT och är kunnig i MS Office och då speciellt i Excel
   • Gärna tidigare erfarenhet av administrativt arbete
   • Gärna tidigare erfarenhet/utbildning inom ekonomi

   Personligt
   För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och driven. Du har en god kommunikativ förmåga samt gillar utmaningar och är nyfiken. Vidare är du lösningsorienterad och prestigelös.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.