Kontor/Administration

2019-02-14

Administratör inom masterdata till medicintekniskt bolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en noggrann och strukturerad administratör som är tillgänglig omgående? Är du dessutom duktig i Excel och har en god analytisk förmåga? Då kan denna tjänst vara något för dig!

   Vår kund är ett välkänt medicintekniskt bolag med sitt nordiska huvudkontor i Stockholm. Till en av deras avdelningar söker de nu en person som kan hjälpa dem med att rensa i deras masterdata. 

   Tjänsten
   Denna tjänst är en temporär lösning där vår kund behöver hjälp med att rensa deras masterdata. Du kommer arbeta i flera olika system där du arbetar både med deras kundregister och kontrakt av olika slag. Det är en självständig roll men du kommer hjälpa flera olika funktioner på företaget. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du blir anställd som konsult via Placera Personal och uppdraget sträcker sig 9 månader framåt. 

   Kvalifikationer
   För denna tjänst krävs det att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har mycket god administrativ förmåga
   • Du kan hantera och sortera stor mängd data
   • Du har goda systemerfarenheter
   • Du har goda kunskaper i Excel
   • Meriterande om du har finskakunskaper

    

   Personligt
   För den här rollen är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och självgående. Din analytiska förmåga är mycket god och du trivs i en administrativ roll där du hanterar mycket information av olika slag. 

   Arbetstid/Varaktighet
   9 mån konsultuppdrag
   Start: Omgående
   Heltid 37,5h/v
   Arbetstider: Mån-Fredag 8-16:30
   Placering: Marievik

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!