Kontor/Administration

2022-03-09

Administratör/Kundservicemedarbetare till St1:s B2B VIP-team!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ser du möjligheter när andra ser problem? Är du en teamplayer som brinner för kundservice i toppklass? Då har vi den perfekta rollen för dig – so keep reading!

   Tillsammans med vår kund St1 söker vi efter en driven, professionell och nyfiken kundservicestjärna till deras VIP-kundserviceavdelning mot externa företagskunder. Vi söker dig som trivs i att jobba i team, och vill vara med och ta företagets kundservice till nästa nivå!

   Du som lyckas norpa rollen blir även en del av ett företag som har ett härligt klimat, en positiv stämning och en hjälpsam kultur. St1 har ett trevligt och modernt kontor i Sundbyberg nära allmänna kommunikationer. Under våren 2022 flyttar de sitt kontor till helt nya lokaler i Bromma Blocks.

   Om rollen som kundservicemedarbetare

   Som VIP-kundservicemedarbetare jobbar du mot företagets stora kunder. Du kommer i stor utsträckning jobba administrativt med arbetsuppgifter som i huvudsak handlar om support till säljteamet och företagskunder. Du kommer ingå i ett team som tillsammans jobbar mot tydliga mål.
   Du blir en del i ett stort gäng inom kundservice som brinner för att ge en fantastisk kundupplevelse i varje kontakt och där frihet under ansvar präglar avdelningen. Du kommer att ingå i avdelningens B2B-VIP team och rapporterar till Team Lead B2B-VIP.

   I rollen kommer du bland annat:

   • Ge administrativ support mot säljteamet och företagets stora kunder.
   • Hantera inkomna kundärenden som fakturafrågor, korthantering och drivmedelsfrågor.
   • Hantera kreditering/debitering av företagskonton.
   • Ta fram relevant statistik från olika kundärenden.
   • Hantera prisjusteringar, bonusuträkningar och rabattupplägg.
   • Hantera kundsupport via telefon och mejl.

   Kvalifikationer

   För att trivas och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Några års erfarenhet av att jobba med kundservice, med erfarenhet av komplexa kundärenden.
   • Administrativ erfarenhet. 
   • Kunskap i Excel.
   • Gymnasieutbildning.
   • Flytande svenska i tal och skrift.
   • God kunskap i engelska, både skrift och tal.

   Vem vi tror att du är:

   Vi värdesätter dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer, men dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Vi söker dig med en positiv inställning och ett starkt engagemang. Vi tror att du är en riktig teamplayer som värdesätter god sammanhållning i gruppen, och inte är rädd för att ta kontakt med dina kollegor internt inom bolaget.

   Du trivs med att hålla en hög servicenivå samt att hitta kundanpassade lösningar utifrån olika behov. Med ett starkt driv strävar du alltid efter att ge kunderna en kundupplevelse över förväntan. Du är strukturerad, och kan på egen hand prioritera mellan olika arbetsuppgifter när det behövs. Du är förmodligen en noggrann problemlösare som gillar utmaningar och som brinner för att utveckla och förbättra verksamheten.

   Arbetstid/Varaktighet

   • Tjänsten är ett 12 månaders konsultuppdrag på heltid och för rätt person finns det goda chanser till förlängning eller övertag då uppdragsgivarens behov är långsiktigt.
   • Arbetstider varierar mellan 07:50-16:30 vardagar.

   Passar denna roll perfekt för dig? Vi hoppas det! Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

   Om St1

   St1 är en känd aktör i drivmedelsbranschen med stationer runt om i Sverige. Företagets målsättning är att bli det mest CO2-medvetna drivmedelsföretaget i branschen med fokus på att avveckla fossila bränslen.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.