HR/Administration/Lön

2022-08-30

Administratör med stark servicekänsla och sinne för detaljer!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en administratör med en stor portion social kompetens och vill arbeta i en facklig organisation med engagerade kollegor? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

   Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med en av Sveriges viktigaste frågor. Skolan är avgörande för Sveriges framtid och vår kund menar att "allt börjar med bra lärare" - och att lärare ska ha bra löner och bra villkor. Lärarförbundet är mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi dig som vill vara en av dessa engagerande, öppna, kompetenta och drivande medarbetarna.

   Det här konsultuppdraget är på heltid (37,5h/vecka) med start omgående och kommer att pågå till och med årsskiftet 2022/2023 med chans till förlängning därefter. Kontoret finner du på Stora Essingen i Stockholm.

   Om rollen och dina arbetsuppgifter

   Hos Lärarförbundet får du chansen att arbeta i en dynamisk arbetsgrupp, där det både är högt i tak och en hjärtlig stämning. Rollen som administratör är bred och du kommer att supportera arbetsgrupperna ekonomi, ledningsstöd och HR med diverse administrativa uppgifter. Inom HR kommer du att vara delaktig i den administrativa delen av onboardingprocessen där du bland annat kommer att beställa behörigheter för tester och till olika system. Inom ledningsstöd kommer du exempelvis att sköta mötesadministration och bokningar av resor, lokaler och catering.

   För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara serviceminded och proaktivt se vad som behöver göras och prioriteras. Du kommer att ha många olika kontaktytor, både internt och externt, där din förmåga att ge service och skapa goda relationer kommer att gynna dig. Du ser det som en fördel att arbetsdagarna ser olika ut och är flexibel när det kommer till att växla mellan olika arbetsuppgifter.

   Din bakgrund

   För att passa och lyckas i rollen ser vi gärna att du även har följande bakgrund:

   • Mycket god administrativ förmåga
   • Mycket god kommunikativ förmåga
   • Goda kunskaper i MS Office
   • Erfarenhet kring viss ekonomihantering är meriterande
   • Erfarenhet av att ha arbetat i en stödfunktion är meriterande
   • Gymnasiekompetens

   Dina personliga egenskaper

   För denna roll är det inte bara din bakgrund och arbetslivserfarenhet som är relevant, vi värderar även dina personliga egenskaper högt. Som person har du goda sociala kunskaper, är lösningsorienterad och tycker om att ge service. Du är även glad, prestigelös samt nyfiken och lyhörd för verksamhetens behov. Vidare är du strukturerad, engagerad och har förmågan att prioritera rätt i ditt arbete.

   Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan! 

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år, under 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place – Where Happy Work Happens. På The Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus.

   För våra kunder och medarbetare är vi en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Back Office, HR & Lön, Logistik & Supply Chain, Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

   Nyckelord: Administratör, Lärarförbundet, Förbund, Ledningsstöd