Kontor/Administration

2020-09-23

Administratör med utbildning eller erfarenhet inom logistik

Östergötlands län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en sådan person som har ett öga för detaljer och har erfarenhet av att registrera masterdata? Då är du en person som vi söker till detta spännande uppdrag!

   Om rollen och arbetsuppgifterna

   För detta konsultuppdrag behöver du ha både praktisk och teoretisk erfarenhet/förståelse och gärna ha erfarenhet av att arbeta med ett brett spektrum av olika uppgifter och frågor inom ett relaterat arbetsområde. Arbetet utförs löpande och för att göra succé i denna roll så är du en ansvarsfull person, som kan hugga i där det behövs och ser lösningar där andra ser problem.

   I denna tjänst är det väldigt viktigt att du kan kommunicera väl både muntligt och skriftligt, både på svenska och engelska, för att hantera daglig kommunikation med interna kunder som Inköp, FoU eller Orderteknik. Här kommer du registrera masterdata för nya delar i SAP, utförande av ändringsorder för materiella BOM-strukturer eller masterdata i SAP.

   Uppdraget

   Det här är ett konsultuppdrag via The Place med start omgående och förväntas pågå till sista januari 2021 med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Finspång. 

   Din bakgrund och erfarenheter

   • Utbildning inom logistik och/eller tidigare erfarenhet av logistik och planering
   • Erfarenhet av SAP
   • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

   Vem är du?

   Vi tror att du tycker att det är viktigt med att vara ansvarsfull i ditt arbete – lika viktigt som det är att vara noggrann. Vidare har du ett öga för detaljer, men kan ändå se "the big picture" och hur detaljerna passar in. Utöver det är du en kommunikativ person, och en problemlösare.

   Om företaget

   Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. Företaget har verksamhet på 10 orter i Sverige, utöver Finspång. Men man är inte bara leverantör av gasturbinlösningar utan även totalentreprenör för distributions- och transmissionsprojekt i Sverige och levererar helhetslösningar inom elektrifiering, automatisering och digitalisering för process- och tillverkningsindustrin.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Finspång, document controller, systemvana, Excel, statistik