Kontor/Administration

2021-12-13

Administratör Till Atlas Copco

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Tycker du om administration, system och effektiviseringar? Är du tillgänglig omgående? Sök då detta spännande uppdrag till Atlas Copco i Nacka!

   Till vår trevliga kund Atlas Copco söker vi en vass administratör som kan starta upp efter årsskiftet i januari. Det här är en riktigt fin möjlighet för dig som vill jobba på ett av Sveriges största bolag i en administrativ roll. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du blir anställd av oss på The Place och blir en del av vårt konsultnätverk. Tjänsten är på heltid 40tim/v och inledningsvis på ca 6 månader men för rätt person finns goda chanser till förlängning.

   Rollen

   I rollen som administratör på Atlas Copco kommer du att sitta på plats på kontoret i Nacka med två andra administratörer medan din närmaste chef sitter i Göteborg. Du kommer själv att ansvara för detta pilotprojekt i Sverige som går ut på att samla in och digitalisera serviceteknikernas rapporter och lägga in dem i deras system för att all historik och all data ska finnas på samma plats. Allt detta kommer att kopplas till en App som kommer att smidiggöra arbetet för alla parter. Därför behöver du ha god datavana och ha lätt för att föra dig i system. Du tycker om att jobba strukturerat och analytiskt. Arbetet kan stundtals bli lite monotont så därför behöver du gilla den typen av arbetsuppgifter i längden. Du har också en förmåga att höja blicken och kunna se helheten och eventuella effektiviseringar och förbättringar på vägen.

   Dina arbetsuppgifter

   Som administratör kommer du att jobba med:

   • Samla in och sammanställa data och orderhistorik från servicetekniker
   • Lägga upp och justera data i internt system som kopplas till en app
   • Effektivisera och förbättra arbetsgången över tid
   • Kontakt med kollegor
   • Översätta dokument mellan svenska och engelska

   Tidigare erfarenheter

   För att snabbt komma in och göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

   • Avslutad gymnasieutbildning
   • God datavana och behärskar Officepaketet
   • Serviceinriktad
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
   • Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter är detta ett plus

   Personliga egenskaper

   För att passa i denna roll tror vi att du trivs med administrativa uppgifter och med människor. Du har en god samarbetsförmåga, en hög arbetsmoral och kan driva ditt eget arbete. Det är viktigt att du är nyfiken och villig att lära samt har en positiv inställning. Vidare behöver du vara lösningsfokuserad och tycka om system.

   Uppdraget

   Det här är ett konsultuppdrag på heltid via oss på The Place med start i januari. Uppdraget förväntas pågå i cirka 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kunden.

   Om Atlas Copco

   Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar.
   Vi förser kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

   I Sverige hanterar vi försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, luftbehandlingssystem, vakuumlösningar, industriverktyg och monteringssystem samt energi och flödeslösningar. Våra kunder har tillgång till ett rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna alltid går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.