Kontor/Administration

2019-03-14

Administratör till fastighetsbolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du arbeta i en bred administrativ tjänst på ett stort fastighetsbolag? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Jakobsberg! Sök idag då urval sker löpande!

  Vårt kundföretag erbjuder bostadsrättsföreningar helhetslösningar inom förvaltning och förvaltar idag 25 000 lägenheter och bestånd av egna hyresrätter.

  Tjänsten
  Vårt kundföretag söker nu dig som vill arbeta i Kundcenter med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Har du tidigare administrativ erfarenhet och är van med att hantera kundkontakter och frågeställningar från kunder är det ett stort plus. Vi söker även dig som känner dig trygg med att instruera andra och kanske har erfarenhet av att hålla i utbildningar? Då du i rollen kommer vara delaktig i att ge support och stöd åt kunder. Du kommer ingå i en grupp som består av kundteamshandläggare inom fyra olika geografiska områden och ni ansvarar tillsammans för vår kunds kunder och medlemmar.

  Förekommande arbetsuppgifter i rollen:
  • Kommunikation med bostadsföreningarna och boende samt registrera ärenden i ärendehanteringssystem
  • Hantera frågor rörande medlemskap, betalningar, avtal, panter, parkeringsplatser och köhantering, vilket till en större del hanteras i fastighetssystemet
  • Säkerställa leverans enligt avtal
  • Utveckla- och driva effektivisering av rutiner och processer

  Kvalifikationer
  Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:

  • Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, inom administration och/eller kundservice
  • God systemvana och vana av att kommunicera i telefon och mail
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Har du kunskaper i Superoffice samt erfarenhet av större affärssystem/ärendehanteringssystem ser vi det som mycket meriterande

  Personligt
  Vi söker dig med ett effektivt arbetssätt, som trivs i en miljö med högt tempo. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig samt ser möjligheterna i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga, är en god lyssnare och kommunikatör och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och ser till att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla parter.

  Arbetstid/Varaktighet
  Konsultuppdrag med start omgående tom. oktober, med chans till förlängning
  Arbetstider: 37,5 h/v, mån-tors 08.00-17.00, fre 08.00-14.30.
  Placering: Jakobsberg

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Administratör, hyresadministratör, kundcenter, fastighetsbolag

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!