Kontor/Administration

2021-11-05

Administratör till internationellt bolag!

Västra Götalands län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan? Kul! Vi söker en administratör för serviceavtal.

   Vi söker för uppdrag till en av våra omtyckta kunder, en administratör för serviceavtal. Vår kund är ett internationellt bolag inom energieffektiva systemlösningar med kontor i Mölndal. 

   Om uppdraget

   Du kommer ingå i det svenska teamet bestående av 6 personer där du proaktivt arbetar med administrativ service och support. Du kommer arbeta med avtal för hela bolagets tjänsteutbud (nya såväl som befintliga). Du erbjuds ett 4 månaders konsultuppdrag på heltid via oss på The Place, med start 1/12 och med chans till förlängning.

   Dina arbetsuppgifter

   I rollen som administratör kommer du att:

   • Arkivera serviceavtal (papper samt digitalt)
   • Jobba med genomgång, logg och kontroll av aktiva serviceavtal 

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i denna roll ser vi gärna att du har:

   • En yrkesrelevant utbildning
   • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
   • God datavana
   • Förmåga att lära dig nya uppgifter snabbt och ett intresse av att sätta dig in i kundernas avtal
   • Erfarenhet av att tidigare ha arbetat i SAP är meriterande

   Dina personliga egenskaper

   Som person är du serviceinriktad, flexibel och en duktig problemlösare. Du har en god administrativ förmåga, samtidigt som du kan kommunicera väl både i tal och skrift. Vidare har du en positiv attityd, kan arbeta självständigt och är en lagspelare med detaljmedvetenhet och sinne för struktur.

   Låter det här som ett uppdrag för dig? Strålande, sök tjänsten redan idag! 

   Vår kund erbjuder

   Dig att bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Du får arbeta i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår kund erbjuder samma möjligheter till alla och ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.