Kontor/Administration

2022-01-14

Administratör till omtyckt företag i Solna

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en fena på service och administration? Vi söker för långt konsultuppdrag till vår uppskattade kund i Solna en administratör som är taggad på en ny utmaning!

   Vårt kundföretag är ett globalt teknikföretag med huvudkontor i Arenastaden, Solna. Här får du möjlighet att jobba på ett stort internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

   Om uppdraget och rollen

   I rollen kommer du att arbeta brett med bland annat; Enklare personaladministration, rapportering av löneuppgifter, internservice, posthantering och allmän administration. Det här är ett konsultuppdrag är på heltid med start i februari och uppdraget förväntas pågå till minst ett år. 

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i denna roll ser vi gärna att du har:

   • Relevant yrkeserfarenhet inom administration
   • Flytande svenska och och mycket god engelska
   • Goda till mycket goda kunskaper i Excel
   • Erfarenhet av SAP är meriterande

   Dina personliga egenskaper

   Som person är du serviceinriktad, flexibel och en duktig problemlösare. Du har en god administrativ förmåga och kan kommunicera väl både i tal och skrift. Vidare har du en positiv attityd, kan arbeta självständigt och är en lagspelare med detaljmedvetenhet och sinne för struktur. Låter det här som ett uppdrag för dig? Strålande, sök tjänsten redan idag!

   Vår kund erbjuder

   Dig att bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Du får arbeta i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår kund erbjuder samma möjligheter till alla och ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.