Kontor/Administration

2019-02-20

Administratör till orderavdelning till företag i Kista

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Företaget
  Vår kund finns i sju länder i Norden och Baltikum och har ca 6 900 medarbetare samt är marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. I Sverige har bolaget ca. 2300 anställda på ett trettiotal orter och vi söker nu en administratör till deras inköpsavdelning på kontoret i Kista. Det är en heltidstjänst med start omgående som som sträcker sig 6 månader framåt med mycket goda möjligheter till förlängning. 

  Tjänsten
  Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där det är högt i tak och där verksamheten genomsyras av öppenhet, delaktighet och förankring. I rollen som orderadministratör kommer du bl.a. sköta kundorder, orderändringar, göra lagerändringar och avstämningar samt viss fakturahantering. Inköpsavdelningen består idag av cirka 15 personer med olika fokusområden.Gruppen som jobbar med orderadministration består av 6 kollegor. Det är en social roll där du har mycket kontakt med både kunder och leverantörer och andra interna funktioner. Detta är ett konsultuppdrag till en början på 6 månader och du kommer bli anställd som konsult via Placera Personal.

   Arbetsuppgifter
  Som orderadministratör hos Atea har du bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Orderadministration
  • Orderändringar
  • Viss fakturahantering
  • Hantera inkommande ärenden i Inköps mailbox
  • Hantering av dispyter på inköp (t.ex. felleveranser)

  Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av en administrativ roll 
  • Du har erfarenhet av orderadministration
  • Du har en viss ekonomisk förståelse
  • Du har systemvana, meriterande om du arbetat i Navision
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat 
  • Meriterande om du har goda kunskaper i Excel

  Personligt
  För denna roll är det viktigt att du är snabblärd, noggrann och ansvarfull. Du är du serviceinriktad, kommunikativ och har god social kompetens. Vidare är du en analytisk och strukturerad person som är orädd och kan fatta egna beslut.

  Är du intresserad av tjänsten som orderadministratör, tveka inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

  Varaktighet/Arbetstid
  Heltid (40h/v)
  Start: Omgående
  6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning 

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!