Kontor/Administration

2018-10-02

Administrativ assistent inom ekonomiavdelning till Siemens

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en administrativ assistent som är nyfiken på hur det är att arbeta på en ekonomiavdelning? Är du dessutom tillgänglig omgående? Då kan denna tjänst vara något för dig!

   Företaget
   För ett konsultuppdrag med start omgående söker vi nu en administrativ assistent. Vår kund Siemens finns i närmare 200 länder och har ca 5 000 medarbetare i Sverige. De sitter i nya och fräscha lokaler i Solna. Nu söker de en administrativ assistent till deras ekonomiavdelning. Tjänsten är ett konsultuppdrag t.om september 2019 med goda möjligheter till förlängning.

   Tjänsten
   I din roll som administrativ assistent kommer du arbeta med att hantera inkommande fakturor, skapa inköpsordrar samt hålla kontakten med nya leverantörer. Leverantörerna är både nationella och internationella och det krävs därför att du har god förståelse för engelska. Du kommer dessutom kontrollera att betalningar går ut i tid samt finnas som ett administrativt stöd i det dagliga arbetet.

   Kvalifikationer
   För att passa in i denna rollen ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har en god administrativ förmåga
   • Du har erfarenhet av någon form av liknande arbetsuppgifter
   • Du har flytande kunskaper i engelska i tal och skrift
   • Meriterande om du tidigare arbetat i systemen SAP eller BPEL, men det är inget krav.

   Personligt
   För denna roll krävs det att du är administrativ och strukturerad. Du kan på ett självständigt sätt planera dina dagar och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du social och kommunikativ och gillar att ha många olika kontaktytor.


   Arbetstid/Varaktighet
   Tjänsten är på heltid. 40h/v.
   Konsultuppdraget löper fram t.om den sista september 2019 med goda möjligheter till förlängning.

   Intresse för tjänsten?
   Låter tjänsten intressant? Sök in redan i dag då vi jobbar med ett löpande urval.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.