Kontor/Administration

2020-09-08

Administrativ assistent/Kundsupport till innovativa TMR

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en serviceinriktad person som älskar ordning och reda? Vill du bli en del av ett mindre företag som bidrar till ett mer hållbart samhälle? Perfekt - då kan vi ha rätt jobb för dig!

   Till vår kund TMRs nya affärsområde söker vi nu en administrativ assistent/kundsupport. Tjänsten är ny så här får du möjligheten att utforma innehållet i rollen tillsammans med vår kund - vilken möjlighet! Detta uppdrag är med start omgående så det är viktigt att du kan börja med kort varsel. 

   Rollen

   På det trevliga kontoret i centrala Stockholm arbetar idag 5 engagerade personer. Rollen som administrativ assistent/kundsupport är en bred supportfunktion både internt till dina kollegor samt externt till både nya och befintliga kunder.
   En viktig del av ditt arbete kommer bli att närvara vid möten med olika kommuner. Här är ditt uppdrag att noga protokollföra informationen som sedan ska skickas till berörda parter. Det är därför viktigt att du är en van protokollförare alternativt att du är mycket van vid textförfattande av andra slag. En annan del av rollen innebär att ta emot ordrar och beställningar via telefon och mail samt boka transporter utifrån dessa. En del kunder behöver också guidning i hur produkterna och tjänsterna fungerar och du kommer vara deras första kontakt i dessa typer av frågor.

   Tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Erfarenhet av både administrativt och kundrelaterat arbete
   • Vana att föra protokoll eller skriva texter av andra slag
   • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
   • Intresse för miljöfrågor (är såklart ett extra plus)

   Är du den vi letar efter?

   Som person är du strukturerad, ordningsam och trivs med att vara en del av många olika processer. Du är trygg i dig själv och vet hur du på bästa sätt ska prioritera dina arbetsuppgifter. Du vågar ta egna initiativ, har lätt för att kommunicera med andra och bidrar med positiv energi på arbetsplatsen.

   Anställningen

   Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult via The Place. Tjänsten är på heltid (40h/v) med start omgående. Konsultuppdraget är på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

   Om TMR

   Sedan 2005 har vi ansvarat för att våra kunder fullföljer allt som gäller deras producentansvar. Det innebär att vi varje dag arbetar för att samla in och återvinna så många förpackningar som möjligt i Sverige. Vi ser till att glas, papper, metall och plast hanteras på rätt sätt – och får nytt liv. Och det har vi gjort med goda resultat! I vårt rikstäckande system för insamling och återvinning får era förpackningar nytt liv. Genom skräddarsydd prissättning, personlig rådgivning och smarta innovationer tar vi hand om allt som rör ditt företags producentansvar – och tillsammans bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

   Vår nya affärsidé kallas TMR Pick-Up Service.
   Vi är stolta att berätta att vi nu vidareutvecklar vår hämttjänst – TMR Pick-Up Service – genom ett fördjupat samarbete med Bring. Samarbetet innebär att alla genom oss kan beställa hämtning hemma av förpackningar i hela Sverige. En servicenivå och tjänst vi är ensamma om att erbjuda. I vårt samarbete med Bring utnyttjar vi ledig transportkapacitet som uppstår i kölvattnet av den ökande e-handeln. Bra för miljön och bra för dig. När dina återvinningskassar är fulla kommer vi och hämtar – svårare än så är det faktiskt inte.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling