Kontor/Administration

2018-11-15

Administrativ assistent till händelserik organisation i city

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du serviceinriktad och har erfarenhet som administrativ assistent/administratör? Då kan vi ha ett spännande och attraktivt jobb för dig!

   Tjänsten
   Vår kund är en bransch- och arbetsgivarorganisation och till deras trevliga kontor i centrala Stockholm söker vi en administrativ assistent. Du kommer ingå i ett assistentteam där du självständigt ansvarar för dina arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med förhandlingschefer, förhandlare och jurister och det är viktigt att du är proaktiv och alltid ligger steget före. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du har i rollen ett flertal kontaktytor som du vårdar med bästa tänkbara service. Du kommer att anställas som konsult de första 6 månaderna hos oss på Placera Personal med intentionen att därefter övergå i anställning direkt hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid med start omgående.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som administrativ assistent har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Hantera inkomma ärenden
   • Boka möten och konferenser internt och externt
   • Redigera kollektivavtal 
   • Korrekturläsa olika dokument
   • Uppdatera och ta fram utskickslistor i medlemsregistret
   • Kalenderhantering i Outlook
   • Se till så medlemsföretagen får relevant information genom nyhetsbrev samt uppdateringar på hemsida 

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som administrativ assistent ser vi följande bakgrund som lämplig:

   • Tidigare erfarenhet inom administration
   • Goda kunskaper i Officepaketet
   • Erfarenhet av något CRM system, webbverktyg (gärna Episerver) samt Apsis är meriterande

   Som  person är du serviceinriktad, strukturerad och proaktiv i ditt arbete. Du tycker om att ha många bollar i luften, är flexibel och får energi av att ge bästa möjliga service till andra. För att lyckas i rollen krävs det att du har lätt för och är duktig på att skriva och korrekturläsa texter. 

   Arbetstid/Varaktighet
   6 månader med möjlighet till anställning hos kundföretaget. Heltid 8.30-17 med flextid
   Lön
   Fast lön enligt överenskommelse 

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: administratör, administrativ assistent, administration, assistent, apsis, crm, episerver