Kontor/Administration

2019-05-24

Administrativ Business support till Becton Dickinson

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en uthållig och kommunikativ administratör? Vill du påbörja ett uppdrag omgående? Då kan vi har rätt tjänst för dig!

   Företaget
   Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.
   BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. De har sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från och dotterbolag i Norge, Finland och Danmark. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver sälj- och marknadsavdelningen också en gemensam kundservice, IT, HR samt ekonomiavdelning.

   Tjänsten/Arbetsuppgifter
   Som Adminsitrativ Business support är ditt uppdrag att uppdatera Bectons kundregister inför en större marknadsundersökning som kommer ske under hösten.  Du arbetar i Becton CRM system, ringer företag och kontrollerar att kontaktuppgifterna stämmer samt uppdatera kunddatabasen.
   Tjänsten är ett konsultuppdrag via Placera Personal på heltid i fyra månader med start omgående.

   Kvalifikationer:
   För att passa in i denna roll ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer:

   • Mycket god administrativ förmåga
   • Tidigare erfarenhet inom service
   • Engelska mycket goda/flytande
   • God systemvana
   • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av CRM-system

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och  administrativ. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

   Arbetstid/Varaktighet
   Arbetstider: Heltid 37,5h/v Mån-Fre 8-16:30.
   Placering: Marievik

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.


   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!