Försäljning/Marknad

2019-01-23

Affärsansvarig säljare till Placera Personal

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Kom och jobba med oss på Placera Personal! Nu söker vi en affärsorienterad och målinriktad person som gillar kundnära och rådgivande försäljning.

   Tjänsten
   Till ett av våra drivna team söker vi dig som brinner för affärsrelationen med kund. Du ska känna dig trygg i att rådgivande och konsultativt hjälpa våra kunder hitta rätt i vårt tjänsteerbjudande. Det handlar om olika konsultuppdrag och strategiska rekryteringar inom områdena ekonomi, administration och marknad/kommunikation.

   I ditt team jobbar du nära rekryterare och konsultchef – där alla arbetar tätt med våra kunder. Rollen som Affärsansvarig innefattar ansvar för kundrelationen med fokus på affärsdrivna aktiviteter som den egna mötesbokningen, kundmötet och deltagande på event. Det gäller både nykundsbearbetning samt relationsskapande med befintliga kunder.

   Du har stöd av en extern samarbetspartner för mötesbokning. Teamet som du ingår i har även befintliga kunder där ni tillsammans jobbar med kundutveckling.

   Kvalifikationer
   Din drivkraft som affärsansvarig relationsbyggare kommer inifrån och din motivation bidrar till gruppens motivation. Invändningar ser du som något positivt och en möjlighet att i slutändan verkligen förstå kundens behov och skapa värde för dem. Du har förmåga att självständigt planera, prioritera och strukturera ditt arbete. I ryggen har du ditt leveransteam som har en mycket hög kapacitet och som levererar snabbt, tryggt och träffsäkert.

   Vi söker dig som har
   • Tidigare erfarenhet av att bygga nära kundrelationer
   • Minst 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning och kundmöten
   • B-körkort
   • Van att arbeta i CRM (gärna Upsales)
   • Erfarenhet från social selling är meriterande
   • Erfarenhet från Marketing Automation-arbete är meriterande

   Vad kan vi erbjuda dig?
   Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med ett familjärt, fartfyllt och härligt gäng som strävar efter att nå samma mål. Hos oss är det högt i tak och vi har kul på jobbet! Vi brinner för det meningsfulla arbete som vi gör varje dag – att sätta människor i arbete och vi söker nu en person som känner likadant!

   På Placera Personal hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans. Dessutom sitter vi i ljusa och moderna lokaler i Kista Science Tower, nära kollektivtrafik, shopping, gym och restauranger – vilket betyder att det inte gör något om du glömmer matlådan hemma. Vi befinner oss just nu på en spännande förändringsresa och hoppas att du vill bli en del av vårt härliga gäng!

   Placera Personal – vilka är vi?
   Med 30 års erfarenhet av kompetensförsörjning och tiotusentals uppdrag i ryggen, har vi byggt en unik förmåga att förstå vilka behov och ambitioner som ligger till grund för lyckade matchningar. Vi brinner för en väl fungerande arbetsmarknad där alla människor får de bästa möjliga förutsättningarna, oavsett ålder och bakgrund. Att matcha rätt är kärnan i vår verksamhet och vi ger allt för att företag och kandidater ska hitta varandra.

   Är du vår nya affärsansvarige? Tveka då inte utan sök tjänsten. Vi väntar på dig! Varmt välkommen med din ansökan