Ekonomi/Bank/Finans

2020-09-28

Analytisk kommersiell projektledare för 1 års uppdrag!

Östergötlands län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Gillar du att analysera, förhandla och koordinera? Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet som kommersiell projektledare och projektcontroller!

   Uppdraget

   Till vår kund som sitter i Finspång söker vi dig som vill ta dig an ett konsultuppdrag som kommersiell projektledare. Så har du några års erfarenhet av kommersiella entreprenadprojekt så är det här en roll för dig!

   Du kommer ha en viktig roll genom hela projektfasen och arbeta sida vid sida med projektledaren. Ditt uppdrag som kommersiell projektledare ligger i projektfasen service och det är tack vare tillväxt inom serviceverksamheten som vår kund nu behöver kompetensförstärkning. Konsultuppdraget är med start 1:a december och kommer att pågå under 1 år.

   Arbetsuppgifter

   Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

   • Skapa och hantera projekt i SAP.
   • Delta i kommersiella förhandlingar med stöd från specialistfunktioner.
   • Ansvara för projektbudget tillsammans med Project Manager (PM).
   • Ansvara för analyser och rapporter inom projektområdet.
   • World Project Controller enligt NCM project monitoring-processen.
   • Säkerställa prognoser, koordinera och genomföra kommersiella aktiviteter under genomförandefasen av ett projekt.
   • Hantera garantiärenden, risker och möjligheter.
   • Hantera valutafrågor.
   • Tillsammans med projektledare drivande vid projektrapportering.

   Vem är du?

   Vi söker dig som har

   • Minst högskoleexamen med ekonomisk inriktning och med minst 5 års erfarenhet som projektcontroller eller motsvarande kommersiell erfarenhet.
   • Tidigare erfarenhet av kommersiella entreprenadprojekt 
   • Du bör ha avancerad kunskap och erfarenhet av SAP och Microsoft Office.
   • Du bör också ha god förmåga att uttrycka dig muntligen och skriftligen på engelska.

   Som person är du självständig och tar egna initiativ och eget ansvar. Du tycker om noggrannhet och drivs av att skapa kvalitet. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att jobba i team.

   Bor du inte i Finspång?

   Tycker du att beskrivningen passar in på dig men du bor inte i Finspång? Har du möjlighet att vara i Finspång ett par dagar i veckan men i övrigt arbeta på distans kan uppdraget ändå vara aktuellt för dig. Skriv bara tydligt i din ansökan hur många dagar i veckan du kan arbeta från kontoret i Finspång.

   Om vår kund

   Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. Företaget har verksamhet på 10 orter i Sverige, utöver Finspång. Men man är inte bara leverantör av gasturbinlösningar utan även totalentreprenör för distributions- och transmissionsprojekt i Sverige och levererar helhetslösningar inom elektrifiering, automatisering och digitalisering för process- och tillverkningsindustrin.

   Välkommen in med din ansökan!