Ekonomi/Bank/Finans

2019-03-22

Anbudskoordinator till Becton Dickinson

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfaren av anbud och vill arbeta på ett kvalitetsmedvetet företag? Vi söker för direktrekrytering en ny stjärna till vår omtyckta kund!

   Företaget
   BD är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. BD är ett ledande företag som arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utvecka teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. BD har mer än 40.000 medarbetare över 50 länder som arbetar i nära samarbete med kunder och partner för att bidra till att ökad medvetenhet, sänka sjukvårdskostnader, öka effektiviteten, förbättra säkerhet inom sjukvården och utöka tillgången till sjukvård.
   BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. På kontoret arbetar idag ca 40  anställda fördelade över olika affärsområden. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge. De har sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår ifrån. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver sälj- och marknadsavdelningen också en gemensam kundservice, IT, HR samt ekonomiavdelning.

   Tjänsten
   Som Anbudskoordinator är dina främsta arbetsuppgifter att projektleda, driva och administrera anbud mot regioner och landsting. I rollen arbetar du med alla BDs affärsområden främst i Sverige men stöttar även upp i övriga Nordiska länder. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med fyra kollegor på det trevliga huvudkontoret med fantastisk utsikt över vattnet i Marievik. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.
   Hos BD får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och spännande arbetskultur med mycket skratt på jobbet. Som anställd får du en rad förmåner som bland annat; privat sjukvårdsförsäkring, rikskuponger, friskvårdsbidrag och möjlighet att spara i BDs aktier.  

   Arbetsuppgifter
   I rollen har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Projektleda, koordinera och driva anbud i nära samarbeta med sälj- och produktchefer
   • Administrera anbud
   • Analys av priser före och efter anbud
   • Hålla affärssystemen uppdaterade med korrekta priser etc.
   • Kundkontakt via mail

   Kvalifikationer
   För att passa in i denna roll ser vi gärna att du stämmer in på följande kvalifikationer:

   • Tidigare erfarenhet av upphandling, anbud eller inköp
   • Mycket god erfarenhet av administration
   • Systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system
   • Goda Excelkunskaper
   • Mycket goda/Flytande kunskaper i engelska
   • Kunskaper i annat Nordiskt språk är meriterande
   • Erfarenhet av Salesforce och SAP är meriterande


   Personligt
   För att passa i rollen som Anbudskoordinator bör du vara serviceinriktad, orädd och ha ett stort eget driv. Du är strukturerad, organiserad och trivs i en roll där du arbetar både med administration och sociala kontakter. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel, kommunikativ och teamfokuserad.

   Arbetstid/Varaktighet
   Direktrekrytering till Becton Dickinson via Placera Personal
   Start: Enligt överenskommelse
   Arbetstider: Mån-Fre kl.8-16:30.
   Placering: Marievik

   Är du intresserad av tjänsten? Tveka då inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: administratör, administration, upphandling, upphandlingsadministration, salesforce, anrop, inköp, SAP, anbud, anbudsadministratör, anbudskoordinator

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!