IT/Teknik

2021-04-12

Application Manager till företag i Täby

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Sök tjänsten som Application ManagerI Detta är ett spännande och utvecklande konsultuppdrag för dig som vill ta dig an en roll med helhetsansvar inom CRM och FSM!

   Till vårt kundföretag i Täby söker vi en Manager för CRM (Sugar CRM) och FSM (Service Max) där du har helhetsansvaret för de två systemen, med tillhörande systemarkitektur och närliggande applikationer.

   Rollen

   Du ansvarar för förvaltning, initiering av utbildning, utveckling (inklusive testning, versionshantering osv) och förbättringar samt livscykelhantering rörande systemen. För att fånga upp krav och önskemål rörande systemen ansvarar du för, driver och leder ett Change Control Board som består av representanter från verksamhet globalt, från två olika divisioner, och som är mycket väl insatta i systemen. Här fångar du upp krav och behov, översätter dem till tekniska lösningar samt prioriterar och initierar olika utvecklingsinitiativ, för att ständigt förbättra och utveckla dem så de fyller de behov som verksamheten har, på bästa sätt. Du kommer även att hantera viss konfiguration, testning och viss support samt projektledning av projekt vid behov.

   I denna roll levererar du mot budget och ansvarar för systemens förvaltningsplan och strategi. Dessutom arbetar du nära verksamheten, våra System Owners för resp system, interna applikationsspecialister, våra Power /Key Users, vår interna IT samt externa leverantörer som driftar och utvecklar systemen. 

   Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid, med start i april tom. sista juni 2021. Du anställs av The Place och jobbar som konsult hos vårt kundföretag.

   Kvalifikationer

   För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete med system-förvaltning och förvaltningsplaner samt applikationssupport rörande CRM och FSM. Vidare är du van att arbeta nära verksamheten för att löpande driva förbättringar, genom att säkra verksamhetens behov och krav som du sedan översätter till tekniska lösningar inom systemet. Din tekniska förståelse gör att du har förmåga att se helheter samt har förståelse för flöden, beroenden mm i system. Du har även erfarenhet av att driva projekt samt att leverera mot budget. Du behöver kunna kommunicera på engelska i såväl tal som skrift. Ifall du har konsulterfarenhet med erfarenhet från andra företag där detta arbete genomförts ser vi det som meriterande. Det är även positivt ifall du har erfarenhet från fältservice/ After Market-området.

   Du som person

   Som person är du noggrann, kommunikativ och social. Du har förmågan att jobba nära såväl IT som verksamhet och din analytiska förmåga gör att du har lätt att fånga upp behov och krav rörande förbättring och utveckling. Ditt stora teknikintresse gör att du löpande håller dig uppdaterad för att veta vad som händer inom ditt område. Vidare är det viktigt att du är prestigelös och ser det naturligt att vid behov även hjälpa till inom kringliggande IT-delar.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

    

   Nyckelord: Application Manager, IT, CRM, FSM, förvaltning, konsultuppdrag, Täby