HR/Administration/Lön

2023-03-29

Avdelningsadministratör till myndighet i Sundbyberg

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en administrativ stjärna som vill få in en fot på en stor välkänd myndighet? Toppen! Då kan det här vara jobbet för dig!

   Nu söker vi en avdelningsadministratör till vårt kundföretag i Sundbyberg. Inom avdelningens ledningsgrupp, hanteras både strategiska som operativa frågor. Inom ledningsgruppen finns en avdelningschef, enhetschefer samt en avdelningsstrateg och du kommer i rollen som avdelningsadministratör arbeta direkt mot personerna i ledningsgruppen.

   Rollen som avdelningsadministratör är bred och du arbetar med att leda, samordna och administrera projektets genomförande så att delmål och övergripande målsättningar uppnås med gott resultat och enligt den tidsplan som satts upp.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

   • Du stöttar avdelningschefen i planering och möteskoordinering
   • Du deltar på möten, koordinerar dagordning, agenda, mötesbokningar och dokumentation
   • Du stöttar avdelningen med administrativa uppgifter som planering och genomförande av möten och konferenser
   • Du stöttar i upphandling och introduktion av konsulter inom avdelningen
   • Stöttar i rekrytering och introduktion av nya medarbetare
   • Förvaltar organisationsscheman, personallistor och förvaltningsmodeller
   • Redaktör över intranätet
   • Sammanställer underlag inför presentationer och möten
   • Koordinerar inför löpande kvartals- och verksamhetsrapportering och allmänna utskick (tex. avdelningsbrev och intranätsartiklar)

   Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via oss på The Place med start i juni och 2 år fram, med goda chanser till förlängning. Du utgår från kontoret i Sundbyberg, med viss möjlighet till distansarbete.

   Vem tror vi att du är?

   För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat med administrativa uppgifter
   • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR, administration eller motsvarande
   • Har du arbetat som administrativt stöd åt chefer och ledningsgrupper är det mycket meriterande
   • Har du arbetat med administration och koordinering i offentlig verksamhet är det meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi tror att du är en driven, engagerad och självständig person som har lätt för att samarbeta med andra. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att ta egna initiativ samt att variera mellan givna uppgifter och att identifiera insatser på egen hand. Du är van att arbeta med administrativa uppgifter på ett effektivt och noggrant sätt och är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning. Som person ser vi även att du är serviceminded, ödmjuk samt utåtriktad och tydlig i din kommunikation.

   Vart kommer du jobba?

   Vårt kundföretag är en myndighet med placering i Sundbyberg. På kontoren i Sverige arbetar drygt 700 medarbetare och de flesta sitter på huvudkontoret i Sundbyberg, men de har även kontor i Sundsvall och Sollefteå.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: Avdelningsadministratör, administratör, office manager, chefsstöttning, VD-assistent, HR, HR-administratör, ledningsgrupp