Kontor/Administration

2020-02-18

Avdelningsassistent på deltid 40% till uppskattade Siemens!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en serviceinriktad administratör som vill jobba deltid på ett av Sveriges mest omtyckta bolag? Perfekt - Vi har jobbet du letar efter!

   Är du en öppen och glad person som trivs allra bäst i en roll där du får hjälpa och underlätta för andra? Är du servicemedveten, strukturerad och effektiv? Vill du arbeta i en bred roll på en öppen och dynamisk arbetsplats där personlig och professionell utveckling står högt på agendan? Då tycker jag du ska läsa vidare! 

   Uppdraget i korthet

   Tjänsten är placerad på den moderna och fräscha kontoret i Solna, nära både shopping, gym och restauranger i Mall of Scandiavia. Gillar du inte gallerior? Ingen fara - här finns även Råstasjön och Lötsjön som är mysiga att promenera runt i vårsolen. Det här är ett konsultuppdrag via The Place med start omgående och förväntas pågå till sista februari 2021 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på deltid 40% och kan fördelas på två dagar á 7,5 timmar/dag alternativt 5 dagar á 3 timmar/dag. 

   En del av jobbet innebär

   Det här en administrativ roll med mycket kontakt med andra människor, både med de som sitter på samma kontor som dig men också kollegor som är någon annanstans i landet. Rollen är bred och du kommer bland annat arbeta med följande: 

   • Administration
   • Kontroll av reseräkningar
   • Stöd med materialbeställningar i OneSRM

   Vem är du?

   Du har ett par års erfarenhet av liknande arbete och tycker om att arbeta i olika verktyg och system som krävs för att få ett företag att fungera i den digitala världen. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av SAP men det är inget krav. Som person är du självgående, initiativrik och du agerar proaktivt i arbetet. Du är en öppen och glad person som tycker om att hjälpa andra och ha mycket omkring dig. Du har även en förmåga att lätt bygga relationer, är social och servicemedveten.

   Om Siemens

   Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i toppfina lokaler i Arenastaden mitt emot Mall of Scandinavia i Solna.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!