Kontor/Administration

2019-03-29

Avtalsadministratör till internationellt företag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en serviceinriktad och noggrann administratör med erfarenhet av ekonomi? Då kan vi ha helt rätt jobb för dig!

   Vi söker för långt uppdrag till vår spännande kund en administratör för avtalshantering.

   Företaget och tjänsten
   Vår kund är en stor internationell koncern inom bland annat innovativ teknik och produktion och finns representerad i över 200 länder. Företaget har sitt huvudkontor i nya, fina lokaler i Solna vid Arenastaden och har totalt ca 5 000 medarbetare i Sverige. Till en division inom koncernen som arbetar med företagsfinansiering söker vi nu en avtalsadministratör. Bolaget är en ledande aktör inom företagsfinansiering i Norden och omfattar leasing, hyra och lån. I den nordiska verksamheten arbetar ca 170 kollegor och är baserade i Stockholm, Umeå, Malmö, Göteborg, Helsingfors och Olso. Du kommer att ingå i det svenska teamet bestående av 5 personer och arbeta med service och support till företagets samarbetspartners och interna kunder. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Arenastaden men resor till Umeå ingår i tjänsten. Uppdraget är på heltid med start omgående och beräknas pågå 1 år med möjlighet till förlängning. 

   Arbetsuppgifter
   I rollen som avtalsadministratör ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Avtalshantering, validering och support gentemot interna avdelningar och samarbetspartners
   • Utbetalning av fakturor tillhörande orders, del av avtalsdokumentation samt givna avtalsvillkor
   • Ärendehantering via mejl och telefon

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:

   • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning
   • Grundläggande ekonomisk kunskap
   • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete och/eller kundreskontra
   • Erfarenhet av kund- och/eller leverantörskontakt
   • Mycket god datakunskap
   • Erfarenhet av leasing är meriterande

   Personliga egenskaper
   För att trivas i rollen är det viktigt att du har förmåga att lära dig nya uppgifter snabbt och har ett intresse att sätta dig in i olika kunders avtal. Du trivs med att ge bästa möjliga service, tycker det är givande att arbeta i tvärfunktionella team samt föredrar att arbeta i en organisation med driv gällande ständiga förbättringar. Som person är du social, analytisk samt noggrann och engagerad.

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid, 40 timmar/veckan, flextid
   Start omgående - 1 års konsultuppdrag med god möjlighet till förlängning

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten som avtalsadministratör? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: avtalsadministratör, avtal, leasing, finansiering, kundreskontra, fakturering, solna, administratör