Kontor/Administration

2018-04-06

Backofficemedarbetare till företag i Upplands Väsby

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en person som tidigare arbetat med administration och tycker det är kul att få vara en del i flera processer? Kan du dessutom börja omgående så kan denna tjänst vara något för dig!

   Tjänsten
   Då vår kund just nu är inne i en högsäsong så behöver de stöttning av en backofficemedarbetare med start omgående. Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig till mitten av juli månad. Vår kund sitter i nyrenoverade lokaler i Upplands Väsby. 
   I tjänsten kommer du tillhöra ett team på 4 personer. Du stöttar och hjälper dem i deras dagliga arbete med arbetsuppgifter som att registrera ordar, ta hand om mail, slussa telefonsamtal vidare samt andra administrativa arbetsuppgifter. 

    Kvalifikationer

   • Du har tidigare arbetat med backoffice/administration
   • Du har någon form av systemvana
   • Du kan hantera officeprogrammet

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Personliga egenskaper
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självständig, driven och noggrann. Du är flexibel inför nya arbetsuppgifter, tydlig i din kommunikation samt innehar en god samarbetsförmåga.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.