Ekonomi/Finans

2023-03-02

Bonusadministratör till stort bolag inom bygg- och infrastruktur

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du erfaren inom ekonomiadministration och är en lösningsorienterad person med ett starkt positivt mindset? Är du dessutom tillgänglig omgående? Då kan vi ha precis rätt jobb för dig!

   Vårt kundföretag äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. De finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är dem knappt 2000 medarbetare och fortsätter att växa. Vårt kundföretag är ett helägt dotterbolag i en stor koncern som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. Koncernen har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.

   De söker nu en Bonusadministratör till deras ekonomiteam med start omgående!

   Låter det intressant? Då hoppas vi att du vill läsa vidare och söka direkt, vi vill tillsätta tjänsten omgående.

   Om rollen

   I rollen som Bonusadministratör ansvarar du för att administrera inkommande och utgående bonusar. Du ansvarar för att fakturor ställs ut i tid och är korrekt bokade i redovisningen. Du följer upp statistik och avrapporterar löpande. Dina dagliga arbetsverktyg innefattar bl.a. SAP, PengVin och Microsoft Excel. Du kommer att arbeta självständigt i rollen med stöttning från en redovisningsekonom och i nära samarbete med säljare, platschef där du emellertid ha direktkontakt med kund.
   Du ingår i ekonomiteamet som består av fem kollegor och rapporterar till chefen för Business Control.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

   • Sammanställning av bonusvärden i Excel
   • Administration av kund- och leverantörsreskontra
   • Utställning av krediter och fakturor
   • Löpande avrapportering

   Vem tror vi att du är?

   Du har några års erfarenhet av löpande ekonomiadministration samt kund- och leverantörsreskontra. Vi värdesätter att du är proaktiv i ditt arbetssätt och vill vara en del utav att utveckla och förbättra din avdelnings arbetssätt och metoder. Det är viktigt att du är modig och vågar ta beslut så att du kan arbeta självständigt och komma framåt i dina projekt och löpande arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och strukturerad, samt har ett lösningsorienterat mindset! Hos vårt kundföretag är det familjär stämning där medarbetarna visar stort engagemang och en positiv attityd genomsyras på hela bolaget.

   Kvalifikationer

   För att lyckas och göra succé i den här rollen ser vi att du har följande erfarenhet:

   • Universitetsexamen inom ekonomi
   • Några års erfarenhet inom ekonomiadministration
   • Erfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra
   • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem som tex. SAP eller liknande
   • Goda kunskaper i Excel, bl.a. Pivottabeller
   • Flytande svenska och engelska

   Tjänstens omfattning

   Detta är en heltidstjänst på 40h/v med kontorstider 8-17 på vardagar. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult via oss på The Place, för att sedan gå över till en tillsvidareanställning hos vår kund.

   Du kommer att utgå från vår kunds kontor i Kista och du har möjlighet att jobba på distans ett par dagar per vecka. Vi ser att du kan starta omgående.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: ekonomiadministratör, ekonomiassistent, kundreskontra, leverantörsreskontra, ekonomiadministration, bokföring