Ekonomi/Bank/Finans

2021-01-18

Business Analyst med erfarenhet av projektledning

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Kan du allt om business och analyser? Projektledning och hur du ska ta dig för bland många olika kontaktytor? Då tycker jag du ska läsa vidare!

   Till vår omtyckta kund Becton Dickinson (BD) söker vi en Business Analyst med erfarenhet av projektledning. Hos BD får du möjlighet att arbeta på ett internationellt företag med intressanta produkter inom medicinteknik som gör skillnad, på riktigt Här får du chansen att ingå i en organisation med god dynamik och positiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Att företaget dessutom sitter i trevliga och moderna lokaler i Marievik med utsikt över vattnet är ju helt klart ett stort plus. Varför inte ta en skön lunchpromenad längs med Årstaviken och när sommaren kommer kanske till och med ta ett dopp från bryggan? Är du en badkruka? Inga problem - det är helt okey att bara ta med sig sin lunch och njuta i solen på land.

   Tjänsten

   BD står inför ett projekt där ett nytt regelverk ligger till grund för sortimentsförändringar inom specifikt två affärsområden. Vi söker därför en Business Analyst med mycket god analytisk förmåga och som är van att driva och hålla i egna projekt. Som Business Analyst ansvarar och leder du projektet. Många av produkterna är inom offentlig upphandling där du kommer att beräkna och utvärdera kostnaderna för sortimentsförändringarna. Du driver projektet självständigt men jobbar mycket tillsammans med två affärsområdeschefer samt andra berörda parter inom BD. Uppdraget förväntas pågå i ca 6 månader och du blir anställd som konsult hos The Place. Förhoppningen är att projektet, efter 6 månader, ska ha lett till en tydlig actionplan för hur BD ska implementera de nya förändringarna. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget.

   Kvalifikationer

   För att göra succé i rollen så stämmer du in på följande kvalifikationer

   • Eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi, teknik, affärsutveckling, IT eller liknande
   • Minst 5 års erfarenhet inom liknande roll
   • God vana av att leda projekt
   • Meriterande om du har erfarenhet av Offentlig upphandling
   • Meriterande om du har erfarenhet av den medicintekniska branschen

   Personligt

   I denna roll är din analytiska förmåga tillsammans med det personliga drivet mycket viktigt. Du driver projekt på egen hand och kan se både små detaljer och helheten i projektet. Då du kommer jobba med många olika kontaktytor så är det viktigt att dina sociala färdigheter är mycket goda och att du är lyhörd inför olika utmaningar eller förändringar som behöver göras.

   Arbetstid/Varaktighet

   Konsultuppdrag
   Start: Omgående
   Heltid 37,5h/v
   Omfattning: 6 månader med mycket goda chanser till förlängning

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling