Ekonomi/Bank/Finans

2018-10-23

Business Controller för rekrytering till Falck Emergency

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en Business Controller som vill vara med på en spännande tillväxt- och utvecklingsresa? Då kan denna tjänst vara något för dig!

   Vi söker just nu efter en Business Controller som vill vara med på en spännande förändringsresa tillsammans med vår kund  Falck Emergency. Som Business Controller hos Falck Emergency kommer du vara en del av en nytänkande organisation som präglas av högt i tak med en öppen dialog där du blir en del av ett engagerat gäng.

   Företaget
   Koncernen Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950 och arbetar för att hjälpa människor och skapa ett tryggare samhälle. De har verksamhet inom assistans, vård, beredskap, räddning och rehabilitering. De axlar med stolthet sitt viktiga ansvar och fortsätter att utveckla organisationen för att ständigt bli bättre, höja kvaliteten och följa den ständiga teknikutvecklingen. Falck erbjuder en arbetsplats som bygger på förtroende, trygghet och goda relationer.

   Tjänsten
   Som Business Controller kommer du tillhöra en finansorganisation på totalt 16 personer som från och med den första december kommer delas upp i två delar, Business Finance och Falck Finance Center (shared service). Du kommer tillhöra teamet inom Business Finance och arbeta tätt ihop med både verksamhet och företagsledning samt medarbetarna på finance shared service. Arbetet är mycket varierade och rollen innefattar månadsrapportering, driva target- och prognosprocesser, analysera resultat, lönsamhet och nyckeltal. Du kommer också utveckla kalkylmallar och KPI:er samt ta fram presentationsmaterial, vara delaktig i upphandlingar och att vara en länk mellan verksamhet och ledning. Det är därför av stor vikt att du på ett pedagogiskt sätt kan sätta dig in i och förklara ekonomiska termer på ett förståeligt sätt. Då Falck är en internationell koncern kommer rapporteringen ske på både engelska och svenska. Det kan förkomma resor i tjänsten, främst besök i den operativa verksamheten samt resor till koncernkontoret i Köpenhamn.
   Placera Personal ansvarar för den här rekryteringsprocessen och du blir direktanställd hos vår kund Falck.

   Kvalifikationer
   För denna roll ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har en akademisk examen inom ekonomi eller liknande
   • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som Business controller
   • Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Dina systemkunskaper är mycket goda
   • Du har goda kunskaper i Excel
   • Din engelska och svenska är flytande i tal och skrift, vilket är ett krav för tjänsten.
   • Meriterande om du har erfarenhet av upphandlingar och/eller analyser av personalkostnader

   Personligt
   För att passa in i denna roll krävs det att du är en serviceinriktad, självgående och driven person. Du trivs i en organisation som präglas av högt i tak och där man hjälps åt för att nå bästa resultat. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du kan på ett pedagogiskt sätt gå igenom analyser med personer som inte dagligen arbetar med ekonomi. Du har en analytisk förmåga och söker effektiviseringar och förbättringar inom ditt arbetsområde. Det är viktigt att du är flexibel och trivs i ett föränderligt klimat. Vidare har du en ödmjuk inställning i ditt arbete, du trivs med att arbeta i team och att ha kontakt med flera olika funktioner.

   Arbetstid/Varaktighet
   Rekrytering
   Heltid
   Start: Enligt överenskommelse 

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Nyckelord: Business Controller, Rapportering, analyser, redovisning 

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.
   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.