Ekonomi/Bank/Finans

2022-02-15

Business Controller med erfarenhet av sakförsäkring sökes!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en erfaren Business Controller som är redo för nästa utmaning? Tillgänglig relativt omgående? Snyggt! Då kan vi ha ett uppdrag för dig!

   Vår kund erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare och söker nu en Business Controller med erfarenhet av sakförsäkring. 

   Rollen och uppdraget

   I rollen som Business Controller kommer du bland annat arbeta med rapportering och prognoser för kostnader och försäkringsrörelsen inom aktuella områden. Vidare ingår att stödja chefer i analyser och uppföljning av verksamhetsförflyttningar och effektivitet. Du kommer även leda en mindre grupp och vara en förebild för mindre erfarna konsulter. Det här är ett konsultuppdrag via oss på The Place med önskvärd start i mars och förväntas pågå till september. Tjänsten är på 70-100% enligt ditt önskemål. 

   Vem vi söker

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Minst 4 års erfarenhet som Business Controller
   • Relevant akademisk utbildning
   • Erfarenhet från arbete med sakförsäkring och företagsekonomi
   • Mycket goda kunskaper i Excel
   • Erfarenhet av att ha arbetat i olika uppföljningsverktyg

   Du som person

   Förutom dina tidigare erfarenheter söker vi dig som har god ledarskapsförmåga som kan leda och vara en förebild för en mindre grupp. Du tar ansvar för delområden, är van att arbeta med deadlines och har förmåga att arbeta självständigt. Personliga egenskaper som efterfrågas är analytisk, hög leveranskapacitet samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

   Låter det som något som kan passa dig? Sök redan idag!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.