Ekonomi/Bank/Finans

2018-11-22

Business Controller sökes till bolag inom retail i Stockholm

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du fortsätta din bana som business controller i ett spännande och modernt bolag i Stockholm? Då ska du söka tjänsten som business controller redan idag!

   Företaget
   Vår kund som är ett bolag inom retail söker nu deras nästa business controller att rekrytera till huvudkontoret i Stockholm där ungefär 115 medarbetare arbetar. Vi söker nu dig som vill in i ett spännande bolag där du får möjlighet att påverka och sätta rutiner ihop med ett härligt team. Detta är det perfekta steget i din fortsatta karriär om du vill fortsätta växa in i rollen som Business Controller och där du dessutom hamnar på en härlig arbetsplats med allt från kollektivavtal, friskvårdsbidrag men framförallt med stora utvecklingsmöjligheter!

   Tjänsten
   I rollen som Business Controller utgör du ett stöd för bolagets verksamheter och ingår i ett team på 5 personer som är uppdelade inom olika affärsområden där 3 arbetar som Business Controller, 1 som Cost Controller samt en som Head of Business Control. Du och resterande kollegor i detta team, kommer att ha många kontaktytor både internt såväl som externt och kommer att jobba nära redovisningsteamet som är baserade i Polen. Ditt fokus kommer främst att ligga inom området Wholesale där du kommer att ha en tät dialog med respektive områdeschef kring finansiella analyser av verksamheten, kassaflöde, budget, forecast och prognosarbete. Du kommer att stötta teamet inom Wholesale med din expertis inom analys och proaktivt hjälpa dem att nå sina mål med hjälp av nyckeltal och arbeta fram långsiktiga strategier. Utöver detta är projektarbete och förändringsledning två viktiga områden som ingår i rollen. Detta avser en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt av vår kund.

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som Business Controller ser vi att du har följande bakgrund:

   • Akademisk examen inom ekonomi eller liknande
   • 2-3 års erfarenhet av en säljfokuserad roll inom Business Control eller Management Consulting
   • Du behärskar engelska flytande i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av att jobba i olika affärssystem
   • Meriterande men inget krav, är om du har erfarenhet inom FMCG eller retail

   Personligt
   Vi tror att du är en ansvarstagande person med en stark analytisk förmåga och som är strukturerad och noggrann i sitt arbete. Vidare är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta proaktivt och hantera stora flöden av data och dessutom kan du på ett pedagogiskt sätt gå igenom analyser med personer som inte dagligen arbetar med ekonomi.

   Arbetstid/Varaktighet
   Rekrytering
   Heltid
   Start: Enligt överenskommelse

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Nyckelord: Business Controller, Rapportering, analyser, redovisning

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.
   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.