Ekonomi/Finans

2023-02-03

Business Controller till innovativa TMR!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2023-03-02 | 20 dagar kvar

   TMR är inne i en spännande utvecklingsfas och söker nu sin nya controller-stjärna. Söker du en arbetsplats med mycket ansvar, härliga kollegor och högt i tak? Ja läs då vidare!

   TMR sitter i en fantastisk lokal med just högt i tak (på flera sätt) i centrala Stockholm och på kontoret arbetar idag nio engagerade personer. Rollen som Business controller hos TMR är ny och de söker en person som kommer ansvara för den interna kontrollen mellan TMRs olika bolag. I rollen är du även en viktig nyckelperson gällande prissättning och marginal ut mot kund och produkt. Du har koll på fakturering och sköter delar av budgetarbetet samt tar fram underlag som ligger för beslut för ledning och styrelsen. Du jobbar nära VD, ekonomi och compliance. Visst låter det både roligt och utvecklande? Det är det också!

   Tjänsten är på heltid, 8–17 med möjlighet till flex samt att jobba på distans några dagar i veckan. Tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos TMR så fort som möjligt, dock senast april. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, med ambitionen att därefter gå över i anställning hos TMR.

   Om rollen

   Rollen som Business controller hos TMR är bred och varierande där du initialt kommer att arbeta mot accounting för att sedan övergå till uppgifter kopplat till business som framtagande av mål och följa upp utfall.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

   • Följa upp kostnader och ta fram ekonomiska mått kopplat till fysiska flöden
   • Revision (hos leverantör och kund)
   • Skapa nyckeltal som speglar ekonomiska mål och miljömål
   • Skapa och följa upp kostnadsmodeller kopplat till separata materialflöden

   Vad vi tror att du har gjort tidigare

   För att göra succé i rollen hos TMR tror vi att du har ett starkt affärssinne med erfarenhet av att förse ledning och styrelse med beslutsunderlag. Du har en hög analytisk förmåga, är noggrann och gillar att jobba med efterlevnad av regelverk. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av bolag i stark tillväxt och kan komma in och agera självständigt. Har du branscherfarenhet är det såklart ett stort plus i kanten men absolut inget måste.

   Följande bakgrund ser vi som lämplig:

   • 1- 3 års erfarenhet från en business controller roll
   • Kandidatexamen inom ekonomi från universitet/högskola eller liknande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Officepaketet särskilt Excel

   Vi tror också att du är prestigelös i ditt arbete och hugger i där det behövs. Då rollen är ny hos TMR är det viktigt att du är initiativtagande, lösningsorienterad och självgående. Du kommer ha stor chans att påverka och forma rollen tillsammans med TMR.

   Om TMR

   Sedan 2005 har vi ansvarat för att våra kunder fullföljer allt som gäller deras producentansvar. Det innebär att vi varje dag arbetar för att samla in och återvinna så många förpackningar som möjligt i Sverige. Vi ser till att glas, papper, metall och plast hanteras på rätt sätt – och får nytt liv. Och det har vi gjort med goda resultat! I vårt rikstäckande system för insamling och återvinning får förpackningar nytt liv. Genom skräddarsydd prissättning, personlig rådgivning och smarta innovationer tar vi hand om allt som rör ditt företags producentansvar – och tillsammans bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!