Ekonomi/Bank/Finans

2018-11-05

CFO Trainee till spännande företaget Sambla

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du nyutexad ekonom eller är i slutfas i dina studier? Vill du utvecklas snabbt på ett ungt bolag i stark tillväxt? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

   Sambla grundades 2014 och är den nya generationens låneförmedlare. Från Samblas kontor i Stockholm och Lund har företaget fram till idag hjälpt över 200 000 kunder att jämföra sina lån. På huvudkontoret i Stockholm arbetar idag 65 medarbetare och företaget präglas av en ung entreprenörsanda. Sambla sitter i mycket trevliga lokaler på Strandvägen med närhet till allt vad Stockholm city har att erbjuda. Här får du förutom trevliga kollegor; frukost på fredagar, företagsfester, sommarresa och rabatterat medlemskap på Sturebadet. För den som vill finns möjlighet att spela i företagets Korpenlag i fotboll samt badmintonträning varje vecka.

   Tjänsten
   Vi söker för direkt rekrytering en CFO Trainee som kommer arbeta nära Samblas VD och stötta med ekonomiuppgifter så som; bokföring,  löneadministration, analyser och rapportering. Du får en unik möjlighet att lära dig branschen samt se hur ett företag drivs och hur man arbetar med hela det ekonomiska flödet på ett bolag. Efter 1-2 år är målsättningen att rollen ska övergå i en tjänst som CFO där du tar ett större ansvar för bolagets ekonomi. Tjänsten ska tillsättas omgående på halvtid eller heltid beroende på dina möjligheter. 

   Arbetsuppgifter
   I rollen som CFO Trainee stöttar du Samblas VD i dagliga sysslor och har bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Löpande analyser och statistikuppföljning
   • Bokföring
   • Datadriven analys relaterat till kärnverksamheten
   • Compliance (research av förändringar i lagar och regelverk som rör branschen och vidta nödvändiga åtgärder)
   • Administration av löner
   • Hantera timrapportering för anställda
   • Kvitto -och fakturahantering
   • Budgetarbete 

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som CFO Trainee hos Sambla tror vi att du:

   • Är i slutfas i dina ekonomistudier på kandidatnivå alternativt nyutexaminerad ekonom
   • Har mycket goda kunskaper i Excel 
   • Har lätt för att uttrycka dig på engelska i tal och skrift


   Personliga egenskaper
   I rollen som CFO Trainee finns tydliga utvecklingsmöjligheter och det är viktigt att du triggas av det samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk för att arbeta både högt och lågt med ekonomi. Som person är du driven, flexibel, självständig, noggrann samt har en bra inställning och gör gärna det lilla extra för att utföra ditt arbete med hög kvalité och stort engagemang. 

   Varaktighet/Arbetstid
   Tillsvidare / Heltid (möjlighet till halvtid från start)

   Lön
   Enligt överenskommelse

   Låter detta som en passande roll för dig? Sök tjänsten redan idag. Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.
   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: CFO, CFO Trainee, , trainee, ekonomi, ekonom, ekonomichef, ekonomiansvarig

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!