Försäljning/Marknad

2018-11-19

CMO till Advisa

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du Advisas nästa CMO och vill vara med på en spännande utvecklingsresa framöver? Sök idag då urval sker löpande!

  Företaget
  Advisa grundades 2011 och har som mål att hjälpa privatpersoner spara pengar på sina lån. Vi har sett att många av oss betalar mycket mer än vi borde för våra lån. Det beror till stor del på att få vet om att de kan ersätta sina lån eller tycker att det är omständligt att göra det. Genom enkla och säkra lösningar gör vi det möjligt för alla att snabbt byta ut eller omförhandla befintliga lån.

  Tjänsten
  För Advisas räkning söker vi nu en CMO som vill vara med och ta företaget till nya höjder under 2019 då stora satsningar inom marknadsområdet kommer att göras och varumärket ska stärkas. Du kommer att ansvara för den strategiska och operativa marknadsföringen som huvudsakligen sker inom digitala kanaler.

  Du kommer även ha personalansvar över tre medarbetare på marknadsavdelningen och kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till Advisa, men alla frågor kring tjänsten hanteras av Placera Personal.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten som CMO hos Advisa:

  • Universitetsutbildning inom ekonomi, business och/eller ingenjör eller motsvarande
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet och har du arbetat några år inom marknad ser vi det som mycket meriterande
  • Erfarenhet från investment banking och/eller management consulting är meriterande liksom om du tidigare haft personalansvar

  Personligt
  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är handlingskraftig med förmåga att arbeta självständigt, har hög analysförmåga och ett datadrivet arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du driven, ambitiös, strukturerad, noggrann och med ett starkt resultatfokus.

  Intresse för tjänsten?
  Låter tjänsten intressant? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt.

  Placera Personal som rekryteringspartner
  Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

  Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

  Sökord: CMO, marknadsföring, marknadsföringschef