Försäljning/Marknad

2022-01-20

Content Marketing Manager med inriktning B2B till Epassi!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är copy & målgruppsanpassade mejlutskick din grej? Vill du vara en del av ett företag som strävar efter att uppnå ett högre syfte samt göra skillnad för individen & samhället i stort?

   YES - Nu har du möjlighet att bli Epassis nya contentstjärna! Vad gör Epassi då? Jo, Epassi brinner för att hjälpa företag och organisationer att skapa mer attraktiva och hälsosamma arbetsplatser genom att erbjuda ett digitalt framgångsrecept som underlättar nyttjandet av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner.

   Tjänsten och uppdraget

   I rollen som Content Marketing Manager arbetar du i en bred roll där du bland annat producerar och levererar kommunikationsmaterial med fokus på kommunikation B2B. Du kommer ingå i ett drivet marknadsteam bestående av 10 kollegor representerade i Sverige, Finland och Polen. På det trevliga kontoret i Vasastan (Ynglingagatan) arbetar idag ca 40 personer. Här välkomnas du till en företagskultur med utvecklat samarbete och härlig laganda. På Epassi finns ett generellt intresse för friskvård och välmående och kollegorna drar gärna ihop gemensamma aktiviteter. Visst låter det kul? Företaget är i en spännande förändringsfas och du får möjlighet att vara med på den resan. Detta är en rekrytering med start så snart som möjligt.

   Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter

   • Nyhetsbrev
    - Produktion av mallar och innehåll till nyhetsbrev och annan digital kommunikation till företagets olika målgrupper
    - Planering, uppföljning och analys av olika marknadsföringsinsatser mot företagets olika målgrupper tillsammans med övriga i marknadsteamet
   • Planering och produktion av kommunikations- och marknadsmaterial
    - Ansvar för uppsättning och uppföljning av kommunikationsplan i samråd med övriga i marknadsteamet.
    - Planering av arbetssätt och val av kommunikationsapplikationer. Produktion av kommunikationsmaterial

   • Innehållsproduktion
    - Producera guider och blogginlägg riktat till våra olika målgrupper
    - Ansvar för företagets hemsidor, textinnehåll och SEO optimering i förekommande fall
    - Genomföra och producera kundintervjuer

   Din bakgrund och erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Utbildning inom marknadsföring/kommunikation
   • Något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom content och mejlutskick
   • Sinne för det grafiska och bra känsla för innehållsskapande
   • Kunskap i Adobe Photoshop
   • Erfarenhet av Apsis eller motsvarande är meriterande
   • Flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

   Det är meriterande om du har erfarenhet av:

   • att arbeta i Hubspot
   • att jobba med Employer Branding

   Personliga egenskaper

   Som person är du nyfiken, prestigelös, framåtsträvande och trivs med att arbeta på ett företag i förändring. Du är en kreativ person som tycker om att arbeta i team, är hjälpsam, glad och en positiv kollega.

   Om Epassi

   Epassi boostar välmående medarbetare med hjälp av progressiv teknologi. I tron att människor som mår bra är de som formar en bättre morgondag, utmanar och inspirerar Epassi dig att växa och ha kul. Genom att vara ditt bästa jag kan du bidra till meningsfull utveckling för dig själv och din omgivning.
   Miljontals medarbetare på flera tusen företag runt om i Norden använder Epassis tjänster för personalförmåner och hälsosamma upplevelser varje dag.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.