Försäljning/Marknad

2021-09-30

Content marketing specialist till Epassi

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är copy & målgruppsanpassade mejlutskick din grej? Vill du vara en del av ett företag som strävar efter att uppnå ett högre syfte samt göra skillnad för individen & samhället i stort?

   YES - Nu har du möjlighet att bli Epassis nya contentstjärna! Vad gör Epassi då? Jo, Epassi brinner för att hjälpa företag och organisationer att skapa mer attraktiva och hälsosamma arbetsplatser genom att erbjuda ett digitalt framgångsrecept som underlättar nyttjandet av friskvårdbidraget och andra hälsoförmåner.

   Tjänsten och uppdraget

   I rollen som Content marketing specialist arbetar du i en bred roll där du bland annat producerar och levererar kommunikationsmaterial med fokus på mejlkommunikation B2C. Du kommer ingå i ett drivet marknadsteam bestående av 9 kollegor representerade i Sverige, Finland och Polen. På det trevliga kontoret i Vasastan (Ynglingagatan) arbetar idag ca 40 personer. Här välkomnas du till en företagskultur med utvecklat samarbete och härlig laganda. På Epassi finns ett generellt intresse för friskvård och välmående och kollegorna drar gärna ihop gemensamma aktiviteter. Visst låter det kul? Företaget är i en spännande förändringsfas och du får möjlighet att vara med på den resan. Detta är ett konsultuppdrag under 12 månader (föräldravikariat) på heltid med start i oktober.

   Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter

   • Nyhetsbrev
    - Produktion av mallar och innehåll till nyhetsbrev och annan digital kommunikation till företagets olika målgrupper
    - Planering, uppföljning och analys av olika marknadsföringsinsatser mot företagets olika målgrupper tillsammans med övriga i marknadsteamet
   • Planering och produktion av kommunikations- och marknadsmaterial
    - Ansvar för uppsättning och uppföljning av kommunikationsplan i samråd med övriga i marknadsteamet. Planering av arbetssätt och val av kommunikationsapplikationer
    - Produktion av kommunikationsmaterial
   •  Innehållsproduktion
    - Producera guider och blogginlägg riktat till våra olika målgrupper
    - Ansvar för företagets hemsidor, textinnehåll och SEO optimering i förekommande fall
    - Genomföra och producera kundintervjuer

   Din bakgrund och erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Utbildning inom marknadsföring/kommunikation
   • Något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom content och mejlutskick
   • Sinne för det grafiska och bra känsla för innehållskapande
   • Kunskap i Adobe Photoshop
   • Erfarenhet av Apsis eller motsvarande är meriterande
   • Flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

   Personliga egenskaper

   Som person är du nyfiken, prestigelös, framåtsträvande och trivs med att arbeta på ett företag i förändring. Du är en kreativ person som tycker om att arbeta i team, är hjälpsam, glad och en positiv kollega.

   Om Epassi

   Epassi boostar välmående medarbetare med hjälp av progressiv teknologi. I tron att människor som mår bra är de som formar en bättre morgondag, utmanar och inspirerar Epassi dig att växa och ha kul. Genom att vara ditt bästa jag kan du bidra till meningsfull utveckling för dig själv och din omgivning.

   Sedan mars 2020 är ActiWay en del av Epassi Group som är Nordens ledande mobila betallösning för hantering och användning av personalförmåner. Miljontals medarbetare på fler tusen företag runt om i Norden använder Epassis tjänster för personalförmåner och hälsosamma upplevelser varje dag. Vid årsskiftet 2021/2022 kommer det gemensamma varumärket vara Epassi och det innebär att det bästa av två tjänster då kommer finnas i en och samma app. 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   #jobb just nu
   Nyckelord: content, copy, marknadsföring, mejlutskick