Ekonomi/Bank/Finans

2018-11-09

Controller eller Redovisningsekonom för rekrytering

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en grym ekonom som är öppen för nya möjligheter i arbetslivet? Vi på Placera Personal samarbetar med attraktiva arbetsgivare inom olika branscher.

   Har du några år erfarenhet som controller eller redovisningsekonom och känner att det är dags för något nytt? Då kan vi glädja dig med att vi har fler spännande uppdrag på väg in inom dessa områden. Det kan röra sig om både längre konsultuppdrag och rekrytering. Våra kunder finner du i hela Stockholm, mest de centrala delarna men även på norra och södra sidan.

   Vi söker dig som har erfarenhet av små eller stora företag, nationella som internationella. Har det ingått personalansvar, rapportering, analyser, års- eller kvartalsbokslut? Tidigare tjänster som Business controller, Finansiell controller, redovisningsekonom eller redovisningsansvarig? Oavsett bakgrund är vi intresserade av att träffa dig.

   För att vi ska veta vilken tjänst eller uppdrag som passar dig bäst vill vi träffa dig för en intervju. På så vis kan vi matcha dina krav och önskemål mot våra kunders kravprofil och förhoppningsvis hitta en bra lösning för alla parter.
   Vi söker dig som har några års erfarenhet inom dessa roller:

   • Financial Controller
   • Business Controller
   • Redovisningsekonom
   • Redovisningsansvarig

   Om du efter att ha läst den här annonsen känner dig redo för nya utmaningar  så tveka inte att skicka in en ansökning redan idag. Denna annons är generell och vi söker kandidater för kommande uppdrag/rekryteringar hos våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan!

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.