Kontor/Administration

2021-07-15

Customer Service & Operations Executive till World Courier

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2021-08-06 | 11 dagar kvar

   Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som genom World Couriers unika logistikservice vill vara med att säkerställa livsavgörande transporter - globalt?

   Vill du göra skillnad i en patients liv? World Couriers syfte är att säkerställa så att läkemedel når patienter i rätt tid med rätt kvalitet. Tillsammans som en organisation jobbar vi mot ett gemensamt mål och det är just att skapa en mer hälsosam framtid där patienter får tillgång till de läkemedel som de behöver.

   World Courier har ett stort engagemang för människor, kvalitet och innovation. De har även fina karriärmöjligheter som få kan matcha. De är ett företag som funnits i över 50 år och som idag jobbar med alltifrån avancerade logistiklösningar till cell- och genterapier som räddar liv. Med över 3000 anställda, totalt 140 kontor i mer än 50 länder så kan man helt enkelt säga att det här är en roll på ett företag du inte vill gå miste om. Så ta nu chansen och sök rollen som Customer Service and Operation Executive till World Courier vid Arlanda Stad.

   Tjänsten

   Hos World Courier blir du inte bara en anställd - du blir en nyckelperson i ett lösningsfokuserat team med syftet att tillhandahålla " A service no one else can deliver". I rollen blir du första kontaktperson för WC:s internationella kunder. Du tillhör ett team på 30 personer som tillsammans med WC:s andra kontor, leverantörer och myndigheter jobbar för att hitta optimala lösningar på kundernas komplexa logistikbehov. De erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats som uppmuntrar självinitiativ och nytänk. World Courier erbjuder en mångsidig arbetsmiljö med korta beslutsvägar, platta hierarkier och kommunikation i ögonhöjd mellan alla företagets anställda.

   Detta är en direktrekrytering och tjänsten är på heltid, arbetstiderna varierar mellan dag och kvällsskift. I tjänsten ingår även beredskap en kväll i veckan samt var 7:e helg. Det är rekrytering där du blir anställd direkt av World Courier. Önskad start 1/9. 

   Vad ingår i rollen?

   Du kommer att:

   • Hantera försändelser på den operationella avdelningen
   • Skräddarsy optimala transportlösningar
   • Daglig kontakt med leverantörer som tex. flygbolag
   • Ansvara för att försändelser kommer till mottagaren i tid
   • Import/Exportarbete
   • Hantera tullärenden
   • Se till att interna rapporteringssystem uppdateras
   • Packning av varor

   Vem är du?

   För att trivas i rollen som kundsupport och för att passa in i gänget hos World Courier hoppas vi att du har följande bakgrund:

   • Gymnasieutbildning gärna med inriktning mot ekonomi eller logistik
   • Tidigare erfarenheter av en liknande roll är mycket meriterande
   • Erfarenhet av tex. supply chain/logistik är mycket meriterande
   • Erfarenhet inom Life Science är mycket meriterande
   • Erfarenhet av serviceyrket
   • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Word och Excel
   • Körkort
   • Klanderfritt förflutet (utdrag ur belastningsregistret för slutkandidater)

   Personligt

   Vi tror att du har en stark egen drivkraft, är kvalitetsmedveten samt har en god förmåga att arbeta i grupp. Som person är du även strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du tar egna initiativ, kan hanterar många olika processer samtidigt och bemöter alltid kunder och kollegor på ett trevligt och professionellt sätt.

   Vi hoppas att vi nu väckt ditt intresse att söka tjänsten hos World Courier! Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående, missa inte denna chans!

   Om World Courier

   World Courier erbjuder fullständiga logistiklösningar till företag och skräddarsyr tids- och temperaturkänsliga transporter för att minimera risker och maximera företagsvinster. Varje försändelse hanteras individuellt och skickas med första bästa flyg till mottagardestinationen. World Courier grundades 1969 i Stamford, Connecticut (USA). I april 2012 förvärvades World Courier av AmerisourceBergen, ett av världens största tjänsteföretag för läkemedelsbranschen, och har sedan dess huvudkontor i London, UK.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

   Sökord: kundtjänst, customer service, kundservice, speditör, tullhantering