Försäljning/Marknad

2019-12-05

Customer Support för direktrekrytering till företag i Nacka

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet av kundservice och administration och vill arbeta i en kundnära roll med chans till utveckling? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Nacka strand! Sök idag!

   Tjänsten

   I rollen som Customer support kommer du arbeta som säljstöd i koncernens största säljbolag. Du arbetar i ett nära samarbete med både säljare internt samt företagets kunder. Ditt största fokus blir att utveckla kunderbjudandet och tillsammans med dina kollegor erbjuda kundservice i världsklass. Dina huvudområden är ordermottagning, supportärenden, reklamationer, fakturering och rådgivning till företagets kunder. Du arbetar med support till säljarna på fältet som besöker butiker i dagligvaruhandeln. Du kommer arbeta med produkter i standardsortimentet som är ett mycket stort område samt ta ansvar för projekt och leda interna resurser inom design, inköp, produktion och logistik – från idé till färdig produkt.

   Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till vårt kundföretag. Du kommer sitta i fina lokaler vid Nacka strand. Alla frågor kring tjänsten besvaras av The Place.

   Kvalifikationer

   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • Tidigare administrativ och kundnära erfarenhet, gärna erfarenhet från projektledning
   • Erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system, har du arbetat i Jeeves är det mycket meriterande
   • Goda kunskaper i Officepaketet
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Personligt

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en driven problemlösare som är noggrann och strukturerad. Du är orädd inför nya utmaningar, har lätt för att se helheten och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en god prioriteringsförmåga, ett kreativt öga och är en social person som gillar att arbeta målinriktat.

   Företaget

   Vårt kundföretag hjälper sina kunder att skapa framtidens butiker. De tror att framtidens retail kommer handla mer om upplevelsen än om affären. De har det bredaste utbudet på marknaden och fokuserar på fysiska butiker och de är stolta över att ha förtroendet från de största butikskedjorna och en mängd olika varumärken.


   Nyckelord: Customer support, kundservice, administration, projektledning, Jeeves, Nacka strand, butiksinredning